chlopkers
Fanka BB :)
[emoji4]Tak kochana ja dalej czekam cierpliwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji4]Tak kochana ja dalej czekam cierpliwie
Nie da sietak oceniać. Jak byś miała identycznej klasy blastki co osiągnęły dany etap jedna w 5 a druga w 6 dobie to wiadomo, ta druga w porównaniu z pierwsza trochę guzdrała. I % ciut mniejszy szans statystycznie. Ale jak masz z 6 doby 5aa a z 5doby 3bc to embriolodzy twierdzą ze lepiej statystycznie rokująca jest ta pierwsza. No ale nie wiadomo jaki etap w 5 dobie osiągnęła by ta zamrożona w 5. Może prześcignęła by ta pierwsza a może zaczęła by degradować...no ale z drugiej strony jak innym się udaje z 3 dniowym to tu z blastki są chyba większe szanse
Nie mam pojęcia jak zrobię. Na żywioł pójdę. Obudzę się w sobotę i poczuje ze chcę to pojadę, a jak nie to po weekendzie.No to niezła przygoda ale to jest tak zawsze, że jak coś jest potrzebne na już i zawsze było pod nosem, to nagle tego nie ma.
Może faktycznie lepiej zrób w poniedziałek betę. Będziesz miała sprawę całkowicie klarowną wtedy.![]()
No widzisz to taki niezwykly lekarz bezinteresownie pomaga pacjentkom. Sam mowi na wizycie choc nie kazdemu ze wyniki wyslac na podanego meila i czekac na telefon pozniej bedziemy sie kontaktowac meilowo. Jest cudowny poprostuKochana to jak mu to sie tak opłaca? W sensie, że bierze raz za wizytę 150zł a potem recepty i porady przez maila? Co za facet nie z tej planety
eco? A jaka to klinika tak oferuje?
Edit: już doczytałam. Z tego co piszą na angielskich stronach eco-IVF polega na łagodnej stymulacji (i to nie zastrzykami tylko tabletkami) i celem jest wyprodukowanie 3-5 pęcherzyków. Więc to trochę tak, że po prostu "podrasowują" naturalną owulację, a nie jadą na maksa jak w zwykłym IVF.
Utrogestan jest fajowy, tani, bardo dobry - jak lutinus jakościowo ale w użytkowaniu jak lubrykant a nie papier ścierny. Tylko w Polsce nie można go kupić, mi ktoś z zagramanicy przywiózłKoniczyna 82 a czemu u Ciebie cronine i utogestan jakieś wskazanie do tychże leków po transferze?
Czyli w Polsce tego nie robia rozumiem.Dzieki kochana za odpowiedz:*Kochana to jak mu to sie tak opłaca? W sensie, że bierze raz za wizytę 150zł a potem recepty i porady przez maila? Co za facet nie z tej planety
eco? A jaka to klinika tak oferuje?
Edit: już doczytałam. Z tego co piszą na angielskich stronach eco-IVF polega na łagodnej stymulacji (i to nie zastrzykami tylko tabletkami) i celem jest wyprodukowanie 3-5 pęcherzyków. Więc to trochę tak, że po prostu "podrasowują" naturalną owulację, a nie jadą na maksa jak w zwykłym IVF.
Wiadomo, to są zbyt duże emocje, żeby mieć pewność co się zrobi.Nie mam pojęcia jak zrobię. Na żywioł pójdę. Obudzę się w sobotę i poczuje ze chcę to pojadę, a jak nie to po weekendzie.
A czemu u Ciebie odpada?W Katowicach udało się osiągnąć 50% skuteczność. Ciekawe jak jest teraz.
U mnie to odpada całkowicie, ale metoda jest ciekawa.
Mam nadzieję, że jak powiem, że jestem z Krakowa to mi tak powieNo widzisz to taki niezwykly lekarz bezinteresownie pomaga pacjentkom. Sam mowi na wizycie choc nie kazdemu ze wyniki wyslac na podanego meila i czekac na telefon pozniej bedziemy sie kontaktowac meilowo. Jest cudowny poprostu![]()
A nie jest powiedziane, że nie robiąCzyli w Polsce tego nie robia rozumiem.Dzieki kochana za odpowiedz:*
Kurcia ty przyjedziesz z calym prawie kompletem badan wiec pewnie tak bedzie. Meila nie dostaja te osoby ktore maja do zrobienia caly komplet bo wtedy Pasikonik musi omowic wyniki jeszcze raz zebrac wywiad i zadecydowac o leczeniuA czemu u Ciebie odpada?
Ja tam szczerze wolę, żeby na szkiełku je mieli pod okiem...
Mam nadzieję, że jak powiem, że jestem z Krakowa to mi tak powie
A nie jest powiedziane, że nie robiąPo prostu się to może nie nazywać "eco". Któraś z dziewczyn tutaj miała stymulację taką naturalną na małą liczbę pęcherzyków.