Koniczyna82
Fanka BB :)
W apc analizy medyczne.Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. A gdzie do Paśnika chodzicie? Widziałam na znanym lekarzu, że ma w Łodzi dwie miejscówki, gdzie przyjmuje.
Dobrze jest w drugiej połowie cyklu się umówić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W apc analizy medyczne.Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. A gdzie do Paśnika chodzicie? Widziałam na znanym lekarzu, że ma w Łodzi dwie miejscówki, gdzie przyjmuje.
A my tu od rana wyczekujemy Twoich wyników.Ja nie dziś, czekam na oddanie krwi. Może jutro. Pewnie tak. A może w poniedziałek![]()
Hmmm no to chyba tak wypadnie, bo się umówiłam na 19.06.W apc analizy medyczne.
Dobrze jest w drugiej połowie cyklu się umówić.
Aj aj, złe się wyraziłam, ja dziś nie betuje. Czekam na betowanie ale dzięki wszystkim za milion kciuków, dobra, pójdę jutro.@Koniczyna82 kochana kciukasy za bete!!!!!!!
I dla wszystkich dziewczyn za piekne przyrosty!!
Ok. :*Aj aj, złe się wyraziłam, ja dziś nie betuje. Czekam na betowanie ale dzięki wszystkim za milion kciuków, dobra, pójdę jutro.
Pysia to generalnie od szpitala zależy. Bo na tych nowszych sprzętach nie trzeba mieć, daje radę przez paznokiec łapać puls. A na tych starszych nie koniecznie. Tak ze najlepiej się dopytaj tam gdzie się wybierasz, na izbę zadzwoń ginekologiczna. Poza tym.. w jednym szpitalu na czczo 6 godzin a w innym 12... i mnie na histero nie przyjeli kiedys :/Ja generalnie się boje bo wyszło mi ciśnienie lekarz twierdzi że za wysokie i obawiam się że mogą się zastanawiać nad zabiegiem :/
Tez tak kiedyś miałam.Ja mam to samo. Musialam na jakis czas opuscic forum,bo bardzo sie tym stresowalam i koszmary w nocy mialam. Zagladam tu co jakis czas, zeby sprawdzic co tam u „starej gwardii”![]()
Ja zobacze jakie korki na miescie i jade po zarelkoJeżeli chodzi o zdjęcia Lenki to nie mamyale za 2tygodnie chyba się wybierzemy na usg 3d bo pytałam Pani doktor ❤
Nie moja wina, ze jak jade do lekarza to mam maca w takim punkcie, ze wtedy zawsze mi sie chce siku i musimy stanąć akurat tam![]()
Ale piekna❤ transfer byl jednego czy dwich zarodkow??Dziewczyny moja beta 9dpt 495 mlU/mLżeby ten cud trwał jak najdłużej!!!