chlopkers
Fanka BB :)
Dziewczynki a jak Was mozna znalezc? Nicki macie podobne do tych co tutaj? [emoji4]Zaloz zaloz. Ja tez przez to forum zalozylam-to nie wciąga tak jak fb. Jak zalozysz to pisz jak Cie znaleźć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczynki a jak Was mozna znalezc? Nicki macie podobne do tych co tutaj? [emoji4]Zaloz zaloz. Ja tez przez to forum zalozylam-to nie wciąga tak jak fb. Jak zalozysz to pisz jak Cie znaleźć
Ja mam babed88 i na zdjeciu jestem w takiej niebieskiej bluzceDziewczynki a jak Was mozna znalezc? Nicki macie podobne do tych co tutaj? [emoji4]
Kurcze nie pamietam ile było za pierwszym razem bo to kilka lat temu :/ ostatnio chyba po 2 szt przez 2 dni, ale byłam wtedy w tak kiepskim stanie psych.ze mogłam coś zle zrozumiećA ile tabletek każą Ci aplikować za jednym razem ?
Nie wiem czy takie naturalsy mozna porownywac z naszymi ciazami invitrowymi, ale moja przyjaciolka z pierwsza ciaza miala puste jajo zakonczone lyzeczkowaniem i jej lekarz prowadzacy (bardzo dobry dokt ze slaska) powiedzial ze jesli wciaz zalezy im na dziecku, to nastepny cykl bedzie najlepszym do staran, gdy organizm wciaz ma poziomy hormonow tzw "ciazowe" to wtedy latwiej sie zachodzi. I u nich tez tak bylo. Ale nie wiem czy mozna to porownywac takie sytuacje bo oni nie korzystali z zadnych metod wspomaganego rozrodu [emoji4]Gosia zdania sa podzielone jak zawsze, co prawda dlugo w ciazy nie bylas , ale hormony sie juz pod nia ustawily,to jedno.Drugie , nie wiem jak dlugo bedziesz krwawisz, mialas wysoki estradiol , moze sie lac ale nie musi.
Sama musisz kochana wiedziec, ja bym cykl odczekala,ale to ja.
Po prostu wolalabym zeby moje cialo sie wyciszylo i wszystko wrocilo do normy.
Jedni mowia zeby isc za ciosem, inni odczekac![]()
To tym bardziej bym szla za ciosem i podchodzila od razu [emoji4] szczegolnie ze lekarze tez nie widza nic przeciwko [emoji5]Czyli mowisz ze lepiej jak hormony jednak wroca do normy
Narazie tragedi nie ma jak zwykly okres ale z wiekszym bolem brzuch.
Jak odczekam to musialabym podejsc po wakacjach bo urlopy i tym samym powtorzyc immunosupresje
Tak czytam ta wymiane postow: pytanie-odpowiedz i mam wrazenie ze Ty Kochana wiesz wszystko na temat ivf [emoji4] jak skarbnica wiedzyU kazdej inaczej,
mozesz odczuwac bol brzucha, poklutych po punkcji jajnikow, moze byc ci nie dobrze, albo bedziesz skakac jak mloda kozka. Serio to spokoj jest zalecany, zadnych przeciazen, sportu... pare dni na spokojnie. Przewaznie te dolegliwosci zaczynaja sie na nast dzien, albo pare godzin pozniej. Moge tylko podejrzewac po estradiolu, ze bedziesz miala troche tych jajeczek i odczujesz pozniej naklucia na jajnikach. Duzo pij i sie nie przemeczaj . Tryb emeryta![]()
Prosba wyslana [emoji5]Ja mam babed88 i na zdjeciu jestem w takiej niebieskiej bluzce![]()