reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Murawa ty się nie poddawaj bo się obrażę na ciebie:p jesssu przecież są te statystyki i po 38 też są jakieś ciąże. Koniczynko ruszyło oby tylko rosła. Justyn mam nadzieję że twoja historia będzie wyjątkowa i przez kilka lat na tym forum bèdzie przywoływana żeby innym dać nadzieję. Anitka 800tys plemników 15 komórek dla mnie wygląda obiecująco. Buziaczki kochane jestem na wsi i cały dzień zapieprzałam jak mały traktorek ło matko rąk i nóg nie czuje

Kochana ja wiem,że Ci obiecalam :p
I se wypraszam 21.06 37 kończę :D

reklama
Korzystam z takiego, co mi akurat wychodzi na googlu, nie jestem ekspertem w tym zakresie. ;)
Każda z nas ma to jedno marzenie. Zdziwiłam się widząc dzisiejszą betę, bo nie spodziewałam się przyrostu po ostatniej becie. I jak będę miała (jeśli) ponad 100, to zacznę nieśmiało marzyć, że tym razem się jednak uda.
Wierze ze nam sie uda:) a takie głupie pytanie, na tych kalkulatorach to sie wpisuje date 1 bety i ostatniej. Czy od badania do badania? Bo ja patrzylam tym drugim sposobem i chyba zle??

Wierze ze nam sie uda:) a takie głupie pytanie, na tych kalkulatorach to sie wpisuje date 1 bety i ostatniej. Czy od badania do badania? Bo ja patrzylam tym drugim sposobem i chyba zle??
Od badania do badania. Ja patrzę na bellybestfriend, tam się też wpisuje, który jest dzień od owulacji. W naszym przypadku to dzień od transferu plus wiek zarodka. :)
Powinno Ci wyjść ok, tak patrząc na oko. :)

@Justin87 kurcze!! Jest nadzieja!!!!!!! Kciukasy super mocneeee
Jak już wcześniej napisałam pozwalam sobie na małą iskierkę nadziei. ;) dzisiaj i wczoraj wypiłam kawę myśląc, że będzie soczyste 0 bety. Byłam o tym przekonana tak mnie brzuch okresowo dawał popalić. [emoji33][emoji33][emoji33] zła ze mnie matka. No i dwa dni latania i załatwiania różnych spraw łącznie z podbieganiem na pociąg. Masakra. Chyba że dzięki temu maleństwa się dotleniły. ;)

reklama
Aśka!!!!! Z Tobą zawsze i gdzie tylko i kiedy chcesz !!! :D :p
Mówisz i masz! ze mna jak z dzieckiem :D
Na którą masz wizytę? my będziemy rano ok 8-8.30 i potem na 14 mamy być znowu. Chciałabym wejść na chwilę do guru (przez tel mówił, że mogę tak szybciutko na 2-3 pytania) - haha może byś mnie wpuściła przed sobą ? :D :D :D

Do góry