reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny, chciałam was prosić o rade. W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski , szybko poleciałam na betę wynik 10717, 0 czy powtórzyć ja jutro czy zapisać się do lekarza na usg ? I jakie dobre są witaminy dla kobiet w ciąży ? Łykam kwas foliowy , magnez , witaminę D.
Super beta [emoji7] ktory to dpt? Umow sie czym predzej na usg [emoji4]

reklama
Nie dziękuję. W sumie to ostatno okres miałam 7 kwietnia i czekałam teraz na okres żeby zacząć długi cykl do in vitro i spóźniał mi się okres i zrobiłam test. To cud bo starałam się 5 lat w tym 4 inseminacje i nic
Tym bardziej gratuluje!! I trzymam mocno kciuki za piekne serduszko na wizycie [emoji173] duzo zdrowka Kochana [emoji8]

Ja juz mam wynik...216. 2 dni temu bylo 123. Wg kalkulatora przyrost w normie. Wg mojego lekarza nie. Za 3 dni mam powtorzyc bete i jesli nie bedzie w poblizu 700 to nie jest dobrze. I kur..a pewnie nie bedzie dobrze bo juz nic mnie nie boli tylko cycki od lekow. Ehhhhh:( ide przespac ten beznadziejny dzien

Ja juz mam wynik...216. 2 dni temu bylo 123. Wg kalkulatora przyrost w normie. Wg mojego lekarza nie. Za 3 dni mam powtorzyc bete i jesli nie bedzie w poblizu 700 to nie jest dobrze. I kur..a pewnie nie bedzie dobrze bo juz nic mnie nie boli tylko cycki od lekow. Ehhhhh:( ide przespac ten beznadziejny dzien
A czemu mało??? W ciągu 48 godz ma być wzrost o 66%tak?

Tak, lekarz musi chciec. Ale pamietaj lekarza wybieraaz ty. Mam nadzieje ze juz nie bedziesz musiala ale w przyszosci n apierwszej wizycie dokladnie dogadac co i jak i jak widzisz mur to zmiana doktora

Pytałam 3 w tym właścicielkę (lub współ) kliniki i niestety nie do przejscia. Dopiero przy 3 procedurze mogłam.

Pytałam 3 w tym właścicielkę (lub współ) kliniki i niestety nie do przejscia. Dopiero przy 3 procedurze mogłam.
U mnie w pierwszej procedurze sam lekarz zasugerował ze przy PGS będzie mógł wszystkie zapłodnić. A miał podstawy żeby skierować na to pgs po tamtej ciazy z trisomia. Mimo ze trisomia przypadkowa ale dawała podstawę. Tylko ze pgd to dodatkowy koszt 10 tys prawie był.
A przy drugiej procedurze doczekałam co do miesiaca żebym przekroczyła 35 lat i wNovum tez nie było problemu

A ja dziś na pobraniu odleciałem. Pierwszy raz w życiu...
Co prawda na czczo robiłam ale to nie pierwszy raz przeciez.

Wyniki 18-19 dopiero

Wieczorem, 18-19
Jak byłam w ciazy kiedyś nie miałam żadnych osłabień, w 3 miesiącu zasuwałem kajakiem jedynka. Ale teraz tego progesteronu biore ile biore, dołożyłam prolutex sobie jeszcze tak wiec myśle ze przez to.

reklama
Zawieszenia cd... No nic, do środy kciuki zaciśnięte dalej

Do góry