reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wszystko online, zadzwonie tam i dam Znac
Ja dzwoniłam do diagnostyki wawa, zatrzęsienie bet maja. Nawet o 22 mogą zejść wyniki. A mój się „powtarza” Ala mam się tym nie martwić bo wiele badan powtarzają. Niestety na cito nie dało się zlecić w moim punkcie pobrań - tylko w laboratorium

Ja dzwoniłam do diagnostyki wawa, zatrzęsienie bet maja. Nawet o 22 mogą zejść wyniki. A mój się „powtarza” Ala mam się tym nie martwić bo wiele badan powtarzają. Niestety na cito nie dało się zlecić w moim punkcie pobrań - tylko w laboratorium
To sobie poczekamy. Lepiej niech sprawdzą, żeby Cię nie stresować.

O to kochana, daj znać jak znajdziesz takie labo, moje moje skołatane 31letnie nerwy są napięte do granic możliwości a to czekanie na wynik, to już jest zbyt wiele dla mnie. ;) to jesteś dobrą pacjentką, mnie niestety charakteryzuje niecierpliwość. [emoji14]

Podobno w szpitalach na cito robią.

Podobno w szpitalach na cito robią.
Ja do warszawskich 3 dzwoniłam i robią... nawet na nastepny dzień
W Bielańskim labo diagnostyki robi cito znaczy jest po 4 godzinach od puszczenia maszyny. Ale jak ktos/coś robi na cito to się chetnie dowiem :)
Żałuje z nie pojechałam do Novum ale tam mam bardzo daleko a nie mam prawka.

Ja po ostatnim podejściu też pozbyłam się całej kasy i zero oszczędności i mam mega wk****a ze nie stać mnie na kolejną procedurę...
Ale dałam sobie czas na zmianę pracy, oszczędzenie kasy i będę działać najszybciej jak się da.
Więc zaciskaj pasa i podchodź do kolejnego crio lub odetchnij i jedź do Pasikonika...
Jak to mówi nasza @Agniecha1508 w końcu każdej z nas się uda!!!! Potrzeba tylko bardzo dużo determinacji!!!! :*:*
@Never give up - pewnie, że wszystkim Nam sie uda ✊ , jak nie to ja se tę ciążę wystrugać :p ihaihaihaihaaa Głowa do góry - póki banki chcą dawać kredyty - doputy walka trwa !!!!!!! ( a spłatą - spłatą bedziemy się martwić podczas spacerku z wózeczkiem , a w wózeczku nasz najdroższy skarb - w pełnym tego slowa znaczeniu) ;)

reklama
Do góry