Netiaskitchen
Fanka BB :)
:-) :-) :-) Dziękuję Kochana.Nadal nie mogę uwierzyć...Gratulacje [emoji4] piękne wiadomości [emoji4] niech się ładnie i zdrowo rozwija
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) :-) :-) Dziękuję Kochana.Nadal nie mogę uwierzyć...Gratulacje [emoji4] piękne wiadomości [emoji4] niech się ładnie i zdrowo rozwija
Przelicznik 3,14 wiec łatwy do zapamiętaniaFaktycznie, u mnie jest w nmol/l tylko, nie wiedziałam, że to to samo![]()
Dzięki. :-* dla mnie najlepiej zrobić we Wrocławiu, bo szybko jest wynik ale muszę to zorganizować logistycznie dobrze z pracą i dojechać do Wrocławia.Wszystko online, zadzwonie tam i dam Znac
Ja dzwoniłam do diagnostyki wawa, zatrzęsienie bet maja. Nawet o 22 mogą zejść wyniki. A mój się „powtarza” Ala mam się tym nie martwić bo wiele badan powtarzają. Niestety na cito nie dało się zlecić w moim punkcie pobrań - tylko w laboratoriumWszystko online, zadzwonie tam i dam Znac
To sobie poczekamy. Lepiej niech sprawdzą, żeby Cię nie stresować.Ja dzwoniłam do diagnostyki wawa, zatrzęsienie bet maja. Nawet o 22 mogą zejść wyniki. A mój się „powtarza” Ala mam się tym nie martwić bo wiele badan powtarzają. Niestety na cito nie dało się zlecić w moim punkcie pobrań - tylko w laboratorium
O to kochana, daj znać jak znajdziesz takie labo, moje moje skołatane 31letnie nerwy są napięte do granic możliwości a to czekanie na wynik, to już jest zbyt wiele dla mnie.to jesteś dobrą pacjentką, mnie niestety charakteryzuje niecierpliwość. [emoji14]
Jeszcze nie wiem... W środę ostatnia beta i telefon do kliniki. Strasznie się boję że nie będzie zarodka, cały czas mam takie czarne myśli w głowie... [emoji20]Swietny wynik! [emoji4] kiedy wizyta serduszkowa? [emoji5]
Ja do warszawskich 3 dzwoniłam i robią... nawet na nastepny dzieńPodobno w szpitalach na cito robią.
@Never give up - pewnie, że wszystkim Nam sie udaJa po ostatnim podejściu też pozbyłam się całej kasy i zero oszczędności i mam mega wk****a ze nie stać mnie na kolejną procedurę...
Ale dałam sobie czas na zmianę pracy, oszczędzenie kasy i będę działać najszybciej jak się da.
Więc zaciskaj pasa i podchodź do kolejnego crio lub odetchnij i jedź do Pasikonika...
Jak to mówi nasza @Agniecha1508 w końcu każdej z nas się uda!!!! Potrzeba tylko bardzo dużo determinacji!!!! :*:*