NadziejaJest
Fanka BB :)
Wydaje mi sie ze robią ale nie chce wprowadzac w bląd, wiec najlepiej zadzwonic dopytac. Beta 51 zl.A robią tam dla ludzi „z zewnątrz”? Ile beta kosztuje?
Gratuluje przyrostu pieknego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wydaje mi sie ze robią ale nie chce wprowadzac w bląd, wiec najlepiej zadzwonic dopytac. Beta 51 zl.A robią tam dla ludzi „z zewnątrz”? Ile beta kosztuje?
Jesteś calkiem normalnaNie wiem czym, niby nie mam powodów, a w głowie same czarne myśli, że coś będzie nie tak... Boli mnie brzuch to się martwię, że boli, jak nie boli, to już myślę dlaczego przestał.... Piersi z rana mniej bolą to od razu w głowie myśl , że pewnie z kropkiem coś nie tak, że przestaje się rozwijać... Chyba jestem nienormalna

" kochanie bo dzis kopneła 200 razy a wczoraj to ze 400 "
ale to takie chwile "normalnej" matkiJa sie boje, ze w trakcie stymulacji lub transferu bede miala takie szopki. Kamieni nie zdiagnozowano, USG jamy brzusznej wypadlo ok a i tak mmie pobolewa pod prawym zebrem i na wysokosci woreczka. Poki co mam Hepatil i Ostroplast. Diete lekko strawna tez probuje trzymac. Raz jest lepiej, raz gorzej, ale mimo wszystko kolejny stres, kolejna sytuacja ktora wyprowadza czlowieka z rownowagi.
Nie wiedzialam nawet, ze takie dlugie terminy sa na usuniecie woreczka/kamieni
A która z dziewczyn miała hiperstymulacje? Jak to się objawia i w którym dniu może się pojawić?;-)
Nie wiem czym, niby nie mam powodów, a w głowie same czarne myśli, że coś będzie nie tak... Boli mnie brzuch to się martwię, że boli, jak nie boli, to już myślę dlaczego przestał.... Piersi z rana mniej bolą to od razu w głowie myśl , że pewnie z kropkiem coś nie tak, że przestaje się rozwijać... Chyba jestem nienormalna