Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co to za aplikacja? A ty nie rodzisz w listopadzie?Dziewczyny... jeszcze tylko 200
Aplikacja nazywa sie Happy Baby.Co to za aplikacja? A ty nie rodzisz w listopadzie?
W jakich godzinach najlepiej brać żelazo? Popija się sokiem z pomarańczy tak
Ale brac po śniadaniu czy obojetne w jakiej porze dniaNajlepiej popic sokiem pomaranczowym bo wtedy sie lepiej przyswaja![]()
Powodzenia ja mam endykrynologa tylko woeczorem. Mam nadzieje ze na jednej wizycie sie skończy. Nie mam zamiaru wszedzie prywatnie placicDziewczyny w ktorym tygodniu robicie prenatalne? Mam w pt i bedzie to 11+6.
Kurde i zaczynam się bać... jeszcze jutro mam rano neurologa![]()
Ja jestem zapisana 12+4Dziewczyny w ktorym tygodniu robicie prenatalne? Mam w pt i bedzie to 11+6.
Kurde i zaczynam się bać... jeszcze jutro mam rano neurologa![]()
A wiesz ze w ciazy nalezy ci sie wizyta u specjalisty na nfz w ciagu max 7 dni od zgloszenia? Musisz miec tylko skierowaniei zaswiadczenie o ciazy. Ja tak dostalam sie do endokrynologa. W piatek sie zapisalam, we wtorek byla wizytaPowodzenia ja mam endykrynologa tylko woeczorem. Mam nadzieje ze na jednej wizycie sie skończy. Nie mam zamiaru wszedzie prywatnie placic