Myślę że nawet dobrze że jakoś mega mi biust nie urósł - zrobił się po prostu pełniejszy, może aż tak się nie rozciągnieMój aktualnie zmalał, ale ja w międzyczasie przestałam karmić piersią.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że nawet dobrze że jakoś mega mi biust nie urósł - zrobił się po prostu pełniejszy, może aż tak się nie rozciągnieMój aktualnie zmalał, ale ja w międzyczasie przestałam karmić piersią.
U mnie codziennie słońce i upały choć chciałabym deszcze lub żeby chociaż pochmurno było [emoji1] mój wczoraj wrócił z ryb czerwony na całej buzi.... W mieście był upał a nad jeziorem wiało więc nie czuł tego, że tak daje...Kurde nie straszcie mnie. Ja będe miała syna i już czuję się fatalnie, to nie wiem co by to było jak bym miała mieć córke
Witam się w 34 tygodniu!
Nawet słońce za oknem się pojawia![]()
Ale ja te materiałowe to tylko max miesiąc chce używać i tylko po domu czy do spania bo z domu w takim materialowym w życiu bym nie wyszła [emoji1] ja kiedyś to nawet spałam w staniku usztywnianymCanpole przy pierwszym dziecku zeszmacily mi sie szybko.Przy dygim zainwestowalam w alles mama ( na stronie producenta czesto dobre promocje ) przynajmnie seksowne
Niedługo wyjdzie, że nas świętymi trzeba nazwać tym bardziej, że dzielnie znosimy te narzekania facetów , że kolejna kasa poszla [emoji16][emoji16][emoji16] a my przecież z pełnym poswieceniem własnym wydajemy na Malenstwo (które jakby nie patrzeć jest wspólne więc faceci powinni nam za organizowanie wszystkiego całować ziemię po której stapamy bo mój to by nor miał bladego pojęcia co trzeba kupić... ) [emoji16]
U nas głównie pierdółki typu sol fizjologiczna i poważniejsze typu fotelik do auta, komoda, przewijak, aspirator do nosa, inhalator, materacNo i to jest właśnie mój tok myślenia...! Na szczęście mój uwielbia zakupy, ti chyba kwestia narodowościowai ogólnie albo się cieszy jak ja coś kupuje albo w najgorszym wypadku bawię go jak przychodzę z kolejna torba
chociaż muszę przyznać ze z ciuszków już dawno nic nie kupiłam, teraz zostały nam te grubsze rzeczy- we wt płacimy za wózek i Max we środę zamawiam łóżeczko.
Oj my piszemy akurat o sobie. Kazda ciaza inna, kazda kobieta inna. Moze Tobie corka doda skrzydel[emoji3] Albo z drugim stnem bedzie cudownie[emoji3] Nigdy nie wiadomo.Kurde nie straszcie mnie. Ja będe miała syna i już czuję się fatalnie, to nie wiem co by to było jak bym miała mieć córke
Witam się w 34 tygodniu!
Nawet słońce za oknem się pojawia![]()
Coś w tym jest. Ciąża z synem była o niebo lepsza.Ja do ciazy z córkami napewno nie jestem stworzona
Do ciazy z synami tak [emoji23]