reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Aga, jestes niesamowicie pozytywna wariatka bez ktorej to forum byloby nudne [emoji5] dzieki [emoji8]
@chlopkers - kobieto - trza żartować co by qurwa nie zwariować , a w naszych sytuacjach nie trudno od stanu radości do stanu wariatkości :p
Dziewczynki Wszystkie - miłego i optymistycznego dzionka - bo jak nie my - to kto !!!!!!!!

reklama
Dziewczyny jestem na sztucznym cyklu i przyjmuje 3x1 estrofem mite (1mg) i dzis jest 10 dzień przyjmowania i pojawił sie brązowy śluz... czyżby to za mała dawka?

Ja dziś pobieglam na betę i teraz do 16-17 muszę czekać na wyniki, ale nadzieji nawet wielkiej nie mam na to, że będzie ok. Piersi oklaply, brzucha nie czuję w ogóle, znów będzie puste jajo... Ehhh
emoji29.png
Ja dziś pobieglam na betę i teraz do 16-17 muszę czekać na wyniki, ale nadzieji nawet wielkiej nie mam na to, że będzie ok. Piersi oklaply, brzucha nie czuję w ogóle, znów będzie puste jajo... Ehhh [emoji29]
To czekamy razem. Tez bylam na becie. Tylko,ze wynik powinnam miec wczesniej.

@Maryanka cudownych widoków ✊
@myszkakiszka @Vorreiavereunbimbo kochane ✊✊✊✊ za jajca ! Niech zdrowo rosną :D ❤❤
@Megi1985@ ✊✊ za jajca ! Niech się pięknie zapladniaja i dadzą upragnioną ciążę! ❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :)
Nasz bąbel czuje się dobrze, jak zwykle troszkę wstydliwy. Synuś waży już 230g . ( Kawał chłopa) Kolejna wizyta 18.06.2018 a wcześniej czeka nas USG połówkowe 04.06.2018r. Pozdrawiamy wszystkie ciocie ;);) Każdej z Was życzę takich widoków.

reklama
Do góry