Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mam taką nadzieję, wczorajsza morfologia na szczęście nie spadła no ale nadal nie jest w normie,noi lekarz powiedział nam że to nie jest żadna hiperstymulacja tylko błąd lekarza ... kurna nie wiem...O qwa, Megi to nie brzmi zbyt ciekawie :/ mam nadzieje, ze na strachu sie skonczy!
Wiem to wszystko.Dziwna ta Twoja Pani doktor...mój doktorek daje wszystko co się da...Tak na wszelki wypadek, jak on to mówi nie zaszkodzi a może tylko pomóc. Dzięki niemu zaoszczedzialam dużo pieniędzy na badania immunologiczne, bo większość leków które mi zlecał daje cudotworca Pasnikpomysł nad zmianą lekarza.
No w koncu sie doczekalasgosia321 mam zlecenialuknijcie na nie czy ze mna aż tak zle jest?
Mego a co nie jest w normie w morfologii?Też mam taką nadzieję, wczorajsza morfologia na szczęście nie spadła no ale nadal nie jest w normie,noi lekarz powiedział nam że to nie jest żadna hiperstymulacja tylko błąd lekarza ... kurna nie wiem...
Widze widze, odpisałam@Koniczyna82 priv pofrunal[emoji4]