reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jadę bo brykę dla antonio [emoji4]

Dziś będziemy testować z moimi czesiami
IMG_9699.JPG

Załączniki

• IMG_9699.JPG
    IMG_9699.JPG
    199,9 KB · Wyświetleń: 413
Mamuski kupujecie monitor oddechu?? Od kilku dni sie nad tym zastanawiam czy kupowac... Czy jednak lepiej zainwestowa ta kasę w lozeczko dostawne i miec małego na oku... Help!
Wstępnie mam plan nie kupować, jeśli mała urodzi się w terminie w 100% zdrowa. Przy synku też nie miałam mimo, że byłam mega panikarą. Praktycznie nikt z moich znajomych i rodziny tego nie używał. Chyba, że będę miała jakieś wskazanie albo dopadnie mnie jakaś panika.

Przy l4 chyba musi być co 3 tyg ;)

U mnie w tej ciąży jedno miałam na 5 tygodni wystawione, bo w międzyczasie były badania prenatalne u innego lekarza i nie było wizyty. W czerwcu mam dostać na kolejne 5 tyg, bo lekarz ma urlop i mogę przenosić Stacha ;)

Dzięki dziewczyny :)

Mały szaleje od prawie 2 godzin z małymi przerwami, jak siedzę to czuje rozpychanie prawie pod lewą piersią, więc ewidentnie obrócił się z prawej strony na lewą. Zawsze myślałam że dziecko leży na środku brzucha pleckami do brzucha a wychodzi na to że mój jakoś bokiem.

Mój leży jak krewetka zwiniety :) dupka po prawej, nogi i ręce po lewej. Jego ulubiona pozycja :) Od paru dni jak ma czkawke to chodzi mi cały brzuch i widać przez bluzkę-dzisiaj teściowa nawet się załapała :)

reklama
Tez nie myslalam o tym do tej pory... Ale 3 tyg temu znajomej synek zmarł... Śmierć lozeczkowa i się przerazilam[emoji20][emoji20][emoji20]
Boże aż trudno mi to sobie wyobrazić, taką tragedia, a wiadomo co było przyczyną ? Może jakaś niewykryta wada? Miała baldachim, kokon czy ochraniacze?

Dziękuję [emoji7]

Jadę bo brykę dla antonio [emoji4]

Dziś będziemy testować z moimi czesiami
Zobacz załącznik 860028
To już ?! Myślałam że na początku czerwca :D super! Koniecznie pokaż foty i zdaj relacje czy chłopaki zadowoleni [emoji23] :D
Jak sprawdzisz spacerówkę to daj znać czy tez masz budkę taką skrzywioną tzn ten drut. Bo u mnie był trochę zwichrowany ale go naprostowalam sama.

Do góry