Będę trzymalaTyry ry ry w poniedzialek jedziemy po nasze 2 male brzdace![]()
Endo 8mm Estradiol 3715
Zabieramy maluchy na cale 8 miesiecy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę trzymalaTyry ry ry w poniedzialek jedziemy po nasze 2 male brzdace![]()
Endo 8mm Estradiol 3715
Zabieramy maluchy na cale 8 miesiecy
Może to być za wcześnie na wynik, ale to muszą się ekspertki wypowiedzieć bo ja to nowicjusz;-)w sobotę, ale wtedy też kazał mi lekarz podać jeszcze pół ampułki ovitrelle bo podobno sprzyja zagnieżdzeniu - uwierzyłam zrobiłam, a teraz bije się z myślami, kiedy będzie już coś wiadomo
Dzieki Misis [emoji5] czyli ze tak po prpstu zmienil zalecenia. zatem upomne sie powtornie o steryd i heparyne na wizycie 10 dc. Skoro nie mowil o braniu lekow od poczatku cyklu to rozumiem ze bede miec podejscie na cyklu naturalnym?
jest za wcześnie - to z całą pewnością zastrzyk, kreseczka jest bardzo blada ledwo widoczna... czekanie mnie wykończy...Może to być za wcześnie na wynik, ale to muszą się ekspertki wypowiedzieć bo ja to nowicjusz;-)
ja myślę, że takKochane myślicie ze powinnam robić jutro bete ? Jutro 18 dpt
Lekarz się nie odzywa nie wiem co robic
Czuje to samo. Najgorszy etap.jest za wcześnie - to z całą pewnością zastrzyk, kreseczka jest bardzo blada ledwo widoczna... czekanie mnie wykończy...
Ja myślę że w sobotę bedzie piekny dzien dla Ciebie i mezaDziewczynki zrobiłam test, teraz niedawno przed chwilka, bo już nie mogłam wytrzymać, z czystej ciekawości. Jakaś blada kreska jest. Jestem podbudowana troszkę. Oby w sobotę beta to potwierdziła. A wy co myślicie?
ja myślę, że tak![]()
Wcale nie taka blada :-) Dobrze to wygląda :-) :-) :-) Będzie śliczna beta!!!Dziewczynki zrobiłam test, teraz niedawno przed chwilka, bo już nie mogłam wytrzymać, z czystej ciekawości. Jakaś blada kreska jest. Jestem podbudowana troszkę. Oby w sobotę beta to potwierdziła. A wy co myślicie?