Koniczyna82
Fanka BB :)
Kotleta nie mam dziś siły robić ale zjem kielbaseTy zjedz kotleta ja Ci to mówię po raz setny ....
Gdzie te dobre czasy ze na forum zbiorowo rządziły pierogi. Pierogi to ja lubię...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kotleta nie mam dziś siły robić ale zjem kielbaseTy zjedz kotleta ja Ci to mówię po raz setny ....
Moje 4 blastki po PGS zostać nie chciały...Moim zdaniem szkoda kasy-podobnego zdania tez jest moj gin. Nikt ci nie da gwarancji ze ten zdrowy zarodek sie zaimplantuje
Ja przed chwilą jadlamKotleta nie mam dziś siły robić ale zjem kielbase
Gdzie te dobre czasy ze na forum zbiorowo rządziły pierogi. Pierogi to ja lubię...
Ajjj dokladnie pierogi i karpatka !!! To były czasyKotleta nie mam dziś siły robić ale zjem kielbase
Nie wiem. A jakie podstawy przemawialyby za?Ja mialam bo my mamy problem z genetyka. Koszt duzy ale u nas niezbędny. Czy u Ciebie to konieczne ?
Gosiu niech to będzie już teraz@gosia321 myślami z Tobą!!! kciukasy !!!!!!!!!!!!!

napewno bledy w genetyce u was. ciągle biochemiczne czy poprzednie ciaze z wadami.Nie wiem. A jakie podstawy przemawialyby za?
Bledny kariotyp.Nie wiem. A jakie podstawy przemawialyby za?
Kotleta nie mam dziś siły robić ale zjem kielbase