reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja corka urodzona w 38 tygodniu miala zoltaczke , bilirubina po 2dniach spadla na3 wzrosla znowu wiec wyszlismy 10 dni po jej urodzeniu ...wg lekarza powodem byl niedojrzaly uklad pokarmowy , za ciezkie dla niej mleko mialam :D u nas nie szczepia w szpitalu ...
synek urodzony w 36 tyg i lamp nie potrzebowal :D
roznie to bywa ...
Czyli jest nadzieję że drugie dziecko nie będzie miało żółtaczki

reklama
Witam dziewczyny ja już długo niespie , obudziłam się z takim nastawieniem , że dobrze że jestem sama w domu ... mam nadzieję , że nikt się tej nocy nierozpakowal. Miłego dnia i udanych wizyt

To wcale nie jest dziwne pytanie, a wrecz bardzo dobre. Corke urodzilam w listopadzie i nie mialam talich watpliwosci. A teraz nawet o tym nie pomyslalam.

no wlasnie ciezki temat nie chche zrobic krzywdy dzidziusiowi swoja niewiedza... a moze jakies mamy ktore rodzily w lecie sie wypowiedza, to dosc wazna kwestia szczcegolnie dla mam ktore mieszkaja daleko od szpitala... u mnie ejszczce nie ma tragedii bo mieszkam 13 km od szpitala ale sa mamy ktore maja 30 km i wiecej...

wy o fajkach pisałyście, a ja się nie mogę doczekać wina, zimnego piwa ;) ale do września już bliżej niż dalej :p

@wronka ja byłam w Polanicy na IP jak byliśmy na Sylwestrze, widać, że nowy zadbany szpital :)

ile sztuk pampersów kupujecie do domu na początek?

czy jesteśmy szaleni chcąc wyjechać na parę dni w drugiej połowie czerwca?

super, że na wczorajszych wizytach wszystko w porządku :)

za dzisiejsze kciuki :)

ja dziś muszę dom ogarnąć oraz ciasto potem podgotować obiad, bo mamy teściów na obiedzie i moich rodziców
Piwka zimnego też.byśmy się napiły a jak by cygarek do piwka smakował he ..byłam.w biedronce i były pampersy za 50 zł 144 szt dwójki chyba się opłaca ..kupić

no wlasnie ciezki temat nie chche zrobic krzywdy dzidziusiowi swoja niewiedza... a moze jakies mamy ktore rodzily w lecie sie wypowiedza, to dosc wazna kwestia szczcegolnie dla mam ktore mieszkaja daleko od szpitala... u mnie ejszczce nie ma tragedii bo mieszkam 13 km od szpitala ale sa mamy ktore maja 30 km i wiecej...
Ja mam szpital 2 km od siebie ale nie.chce tam rodzić .i mam.nadzieję że dojadę 30 km do szpitala.w którym chce rodzić

reklama
Do góry