reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
mi znow kurier podniosl cisnienie bo przyjechal z materacem a z tego sklepu bylo jeszcze duzo rzeczy dla mnie i dziecka i do szpitala i laktator.wiec w nerwach do hurtowni ale uspokoili ze wyslali sms do meza mojego ze reszte przywiezie drugi kurier osiwieje przez te dostawy
oj wiem jak to jest z tymi dostawami dlatego pewnie jak juz dostane pieniądze wkoncu z zusu wybiorę sie na zakupy do hurtowni i wszystkie potrzebne rzeczy kupi,ę

zdecydowała się któraś z was na przechowywanie krwi pępowinowej?
My będziemy przechowywać :) Jeszcze tylko zastanawiamy się który paiet wybrać

Taki dziadek to Skarb [emoji16] a co to za przygody?
Dziadek nie dosć że skarb to inżynier, co sam zaprojektował bezpieczny system napędzający. Tak, łóżeczko będzie bujalo się bez niczyjej pomocy, no geniusz :D
Co to przygód, to znowu miałam skurcze w nocy. Regularne co 10 minut. Wzięłam nospę, ciepłą kąpiel i przeszło. Potem jak już udało mi się zasnąc to mnie wybudzały bóle brzucha i uczucie naciskania na kanał rodny. Mąż miał nockę i pomyślałam, że jak wróci rano i nadal tak będzie to pojedziemy na spzital. Na szczęście do tego czasu przeszło :)

Dla chłopca piękne rzeczy a dla dziewczynek niewiele nooo, ale trudno [emoji16]
Ej faktycznie dla chlopca piękne rzeczy! Aż jestem w szoku, bo zazwyczaj dla dziewczynek większy wybór. Ale ja muszę narazie przestac kupowac, żeby zobaczyć w czym jemu będzie najlepiej, a i tak prawie pół asortymentu h&m wykupiłam :D
Ale zobaczyłam ze skarpetki z lidla będą miały motyw morski, a ja to lubię i młody ma pełno ubranek w kotwice, stery itp :D

właśnie w dzien dobry tvn mówią o tym oglądasz pewnie ?

No właśnie tylko zapowiedź tematu widziałam i mi przypomnieli, że jeszcze tego nie ogarnęłam ale zakładam, że to oni wszystko załatwiają, bo tylko zapłacić trzeba, więc nie powinno być to skomplikowane chyba

My będziemy przechowywać :) Jeszcze tylko zastanawiamy się który paiet wybrać

Dziadek nie dosć że skarb to inżynier, co sam zaprojektował bezpieczny system napędzający. Tak, łóżeczko będzie bujalo się bez niczyjej pomocy, no geniusz :D
Co to przygód, to znowu miałam skurcze w nocy. Regularne co 10 minut. Wzięłam nospę, ciepłą kąpiel i przeszło. Potem jak już udało mi się zasnąc to mnie wybudzały bóle brzucha i uczucie naciskania na kanał rodny. Mąż miał nockę i pomyślałam, że jak wróci rano i nadal tak będzie to pojedziemy na spzital. Na szczęście do tego czasu przeszło :)

No właśnie ja też nie wiem, na który się zdecydować.
Nieźle z tymi skurczami, zaczyna się robić powoli poważnie

Matkooo ludzi popier... Jeden dzień wolny a ludzi w biedronce tyle ze nie mozna palca wlozyc... Zakupy robia jak na koniec świata...
Mimo ze stałam z paczka pampeerow tylko to i tak nikt nie puścił... [emoji53]

reklama
My jeszcze dzis zamowimy wlasciwie przelew zrobimy bo Pani zrobila nam literki nad łożeczko na ściane i sowe chyba na łózeczko nakleimy
Mi tez siostra zamawiala[emoji12][emoji12]
FB_IMG_1527675872643.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1527675872643.jpg
    FB_IMG_1527675872643.jpg
    101 KB · Wyświetleń: 396
Do góry