SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Dla chłopca piękne rzeczy a dla dziewczynek niewiele nooo, ale trudno [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla chłopca piękne rzeczy a dla dziewczynek niewiele nooo, ale trudno [emoji16]
Ooo właśnie wrzuć idę szukać bo też mi się podobaWrzucałam [emoji16] jeden z Zomizou (kocyk) ten materiał podszyty na takim kocyku(może być też inny kocyk ja z nimi pisałam indywidualnie i taki wybralam) Zobacz załącznik 862023Zobacz załącznik 862024 drugi wzor bardziej delikatny to był otulacz. Tamten też wrzucic?
Kurcze wchidze na ich stronie i nie na takiego wzoru albo jestem niedogięta i nie umiem ;Wrzucałam [emoji16] jeden z Zomizou (kocyk) ten materiał podszyty na takim kocyku(może być też inny kocyk ja z nimi pisałam indywidualnie i taki wybralam) Zobacz załącznik 862023Zobacz załącznik 862024 drugi wzor bardziej delikatny to był otulacz. Tamten też wrzucic?
oj wiem jak to jest z tymi dostawami dlatego pewnie jak juz dostane pieniądze wkoncu z zusu wybiorę sie na zakupy do hurtowni i wszystkie potrzebne rzeczy kupi,ęmi znow kurier podniosl cisnienie bo przyjechal z materacem a z tego sklepu bylo jeszcze duzo rzeczy dla mnie i dziecka i do szpitala i laktator.wiec w nerwach do hurtowni ale uspokoili ze wyslali sms do meza mojego ze reszte przywiezie drugi kurier osiwieje przez te dostawy
https://mobile.facebook.com/profile.php?id=475275665970146&_rdc=1&_rdr niektore imiona ma gotowe wyprzedazowe tak trafilam z Tomkiem@kaja.m podaj namiary na sprzedawcę literek![]()
My będziemy przechowywaćzdecydowała się któraś z was na przechowywanie krwi pępowinowej?
Dziadek nie dosć że skarb to inżynier, co sam zaprojektował bezpieczny system napędzający. Tak, łóżeczko będzie bujalo się bez niczyjej pomocy, no geniuszTaki dziadek to Skarb [emoji16] a co to za przygody?
Ej faktycznie dla chlopca piękne rzeczy! Aż jestem w szoku, bo zazwyczaj dla dziewczynek większy wybór. Ale ja muszę narazie przestac kupowac, żeby zobaczyć w czym jemu będzie najlepiej, a i tak prawie pół asortymentu h&m wykupiłamDla chłopca piękne rzeczy a dla dziewczynek niewiele nooo, ale trudno [emoji16]
właśnie w dzien dobry tvn mówią o tym oglądasz pewnie ?
My będziemy przechowywaćJeszcze tylko zastanawiamy się który paiet wybrać
Dziadek nie dosć że skarb to inżynier, co sam zaprojektował bezpieczny system napędzający. Tak, łóżeczko będzie bujalo się bez niczyjej pomocy, no geniusz
Co to przygód, to znowu miałam skurcze w nocy. Regularne co 10 minut. Wzięłam nospę, ciepłą kąpiel i przeszło. Potem jak już udało mi się zasnąc to mnie wybudzały bóle brzucha i uczucie naciskania na kanał rodny. Mąż miał nockę i pomyślałam, że jak wróci rano i nadal tak będzie to pojedziemy na spzital. Na szczęście do tego czasu przeszło![]()
Mi tez siostra zamawiala[emoji12][emoji12]My jeszcze dzis zamowimy wlasciwie przelew zrobimy bo Pani zrobila nam literki nad łożeczko na ściane i sowe chyba na łózeczko nakleimy