SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Zdjęcie pt. Maksiu pierwszy raz na łące [emoji16] ja już na budowie [emoji16] dziś mam lordowski fotel wedkarski i szczotkę na długim kiju bym nie musiała się przemęczaćPozdrawiamy z MaksiemZobacz załącznik 862692
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zdjęcie pt. Maksiu pierwszy raz na łące [emoji16] ja już na budowie [emoji16] dziś mam lordowski fotel wedkarski i szczotkę na długim kiju bym nie musiała się przemęczaćPozdrawiamy z MaksiemZobacz załącznik 862692
Dziś już oszczedniejTylko się nie przeforsuj...
A podawalas datę porodu zakładając apke ?A ja nic nie dostalam[emoji20]
Haha, to u nas odwrotnie[emoji3]Łazienka to chyba najcieplejsze pomieszczenie w tym domu - duże okno na południe... [emoji6]
Jolka[emoji23] Jak zwykle bezbledna! Ale chetnie bym sie sama taka sexi zrobila, a tu trzeba wyjsc na ten upal[emoji53]Dziewczyny, ale ja jestem sexy!
Siedze rozwalona przez Tv z nogami w misce z zimną wodą. Mam na sobie tylko majtki, bo cycki mi sie odparzyły wiec wysmarowałam je sudocremem brzuch bio oilem i sie wietrzę przy wiatraku. Twarz sobie wachluje i oczywiście sapię i dyszę jak lokomotywa u kresu swojej wytrzymałości. Stopy mam jak płetwy, dłonie napuchnięte a usta non stop powtarzają "o ku*wa ale gorąco"
No jak nic trzeba tylko czekać az jakiś sławny fotograf dostrzeże w tym piękno i umieści mnie na okładce vogue!![]()
No wlasnie, chyba w domu bys miala mniej stresow. Chociaz Jola wczoraj tez dostarczyla swoich[emoji6]Ja tu na zawał zejdę serio.. Dziewczyna obok mnie co leży jest w 34 tyg i właśnie zaczęły jej wody odchodzić... Ja to chyba ciśnienie chyba teraz mam milion.. Tak mnie tu stresuje wszystko... Serio.. A u mnie zaraz 3 tydzień jak leżę..
Karla jak zwykle poinformowana[emoji23]Hm -15% [emoji4]
No mi tez nie[emoji53]Mi nic nie przyszło !!!!! Jak to możliwe???