reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zapraszamy! Będziemy sobie radziły które techniki sprzątania najbardziej wywołują skurcze, oraz jak sprowokować poród ale nie zajeździć chłopa, bo po porodzie sie jeszcze przyda :D
Super, od razu mi lepiej że mnie przygarnięcie :D

Jaaaaa ja już jestem tak zdesperowana tym stanem słonicy ze jak zacznę 38 tydz to zaczynam od mycia okien po liście malin [emoji23]
Ja tak myślę żeby te liście malin zacząć pić od 37 tygodnia. Oby coś to dało :p

Hej dziewczyny,

rozpoczynam sezon na porody. Będę pierwsza. W przyszłym tygodniu 37 tydzień i wywoływanie :biggrin2:
Ojej to już zaraz :) zazdroszcze że już za chwilę będziesz miała przy sobie córeczki. Koniecznie daj znać czy wszystko ok.

Oo, coś przeoczyłam, nie wiedziałam, że Nowaja też w przyszłym tygodniu, ale ja to nie nadążąm za wami, więc czytam na wyrywywki.

Wywołujemy poród, bo jedna z dziewczynek słabo przybiera. Jestem w 36 tygodniu +2 dni. A ma 2400 g, a B 1950 g ( dalej nie mamy iomion). Mniejsza już raczej nie urośnie za bardzo, więc nie ma na co czekać, lepiej będzie rosła poza brzuszkiem.

Więc pewnie balonik i oksytocyna.

Oo, coś przeoczyłam, nie wiedziałam, że Nowaja też w przyszłym tygodniu, ale ja to nie nadążąm za wami, więc czytam na wyrywywki.

Wywołujemy poród, bo jedna z dziewczynek słabo przybiera. Jestem w 36 tygodniu +2 dni. A ma 2400 g, a B 1950 g ( dalej nie mamy iomion). Mniejsza już raczej nie urośnie za bardzo, więc nie ma na co czekać, lepiej będzie rosła poza brzuszkiem.

trzymam kciuki za Was ! Koniecznie daj znac !

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
I oczywiście dawaj znać...

Ale Wam zazdroszczę dziewczyny ze będziecie zaraz tuliły maluszki, my jeszcze musimy trochę poczekać.
Udało mi się kupić jedną koszule do szpitala :)
Przepraszam za kiepskie fotki, zapomniałam zmienić rozmiar zdjęć.
IMG_20180602_180444.jpg
IMG_20180602_180511_20180602181440350.jpg

Załączniki

• IMG_20180602_180444.jpg
    IMG_20180602_180444.jpg
    69 KB · Wyświetleń: 474
  • IMG_20180602_180511_20180602181440350.jpg
    IMG_20180602_180511_20180602181440350.jpg
    76,2 KB · Wyświetleń: 470
reklama
Do góry