Koniczyna82
Fanka BB :)
Weź bo ci się zrosty porobią i będzie trzeba dłonie kuc na te badania dla ciężarnych7dpt 34 .6
9dpt 74.1
10dpt 99.1
11dpt 133,1
13 dpt 241,0
16 dpt 770,2
ja ciągle nie wierzę i sprawdzam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Weź bo ci się zrosty porobią i będzie trzeba dłonie kuc na te badania dla ciężarnych7dpt 34 .6
9dpt 74.1
10dpt 99.1
11dpt 133,1
13 dpt 241,0
16 dpt 770,2
ja ciągle nie wierzę i sprawdzam
Jakie boskie :-) :-) :-) podziwiam Cię !!!Ja uwielbiam pierogi,ale nienawidzę ich robić (a konkretnie wałkować tego ciasta).Tak więc zazdraszczam :-), a sama muszę ogarnąć jakiś substytut,pewnie znowu będą to czereśnie (mam od kilku dni nieustającą ochotę na czereśnie):-) :-) :-)Dla oderwania myśli... Pierogi z truskawkami. Do tego polewa z jogurtu i wanilii [emoji87] komu? Mam dużo dla każdego starczy Zobacz załącznik 863857
To po części moja praca, po części tylko [emoji28]Jakie boskie :-) :-) :-) podziwiam Cię !!!Ja uwielbiam pierogi,ale nienawidzę ich robić (a konkretnie wałkować tego ciasta).Tak więc zazdraszczam :-), a sama muszę ogarnąć jakiś substytut,pewnie znowu będą to czereśnie (mam od kilku dni nieustającą ochotę na czereśnie):-) :-) :-)
Mozesz przed punkcja a nawet trzeba . Regularnie najlepiej co 2 dni albo i codziennie jak macie checDziewczynki moze to glupie pytanie, ale tak jak mowie, dopiero pierwszy raz robie ivf i zastanawiam sie czy mozna uprawiac seks przed punkcja? W sensie, daleko jeszcze do punkcji, dzis 4dc ale sama nie wiem, boje sie zeby czegos nie popsuc [emoji14] Lekarz mi nic nie mowil a wizyte mam dopiero w poniedzialek wiec poratujcie![]()
Czemu ty tak daleko mieszkasz zjadlabymDla oderwania myśli... Pierogi z truskawkami. Do tego polewa z jogurtu i wanilii [emoji87] komu? Mam dużo dla każdego starczy Zobacz załącznik 863857
A jakie normyHej dziewczyny mam wynik białka C reaktywne i jest wynik 4.4 co myślicie
No nie no wez ruskie nie dobijaj moje ulubioneTo po części moja praca, po części tylko [emoji28]
Smacznego [emoji14] Zobacz załącznik 863866
Cudnie [emoji7] [emoji7] [emoji7]Beta 37.5 [emoji173][emoji173][emoji173] Boze spraw teraz zeby ksiazkowo rosla blagam
Cudzie trwaj 8 miesiecy