Koniczyna82
Fanka BB :)
Bo itak pare razy polecisz co 48h. Dziś się ciut uspokoiłam to poczekaj na czwartekKoniczyna mnie do czwartku przekonuje![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo itak pare razy polecisz co 48h. Dziś się ciut uspokoiłam to poczekaj na czwartekKoniczyna mnie do czwartku przekonuje![]()
Dzięki Gosiu, wiesz ze za was tez mocno kciuki trzymam :*Ja juz ci pisalam niedowiarku
Teraz to juz tylkk sie cieszyc i nie stresowac kropka
Jeszcze raz ogromne gratulacje kochana to twój czas twoja eraCudzie trwaj ❤❤❤
Beta 2 5 dniowych kropkow
7dpt - 37.5
8dpt - 66.7
❤❤❤❤
Gratuluje !!!Dziewczyny, jest serduszko [emoji173]
Najcudowniejszy widok i dźwięk na świecie [emoji7]
Trzymam kciuki bardzo mocno niech rośnie, rośnieTak zeby sie nie stresowac przez 2 dni. W poprzednim miesiacu po crio beta stanela wiec wiesz stres podwujny
To już matko kochana meeeeeggaaa gratulacjeDziewczyny, jest serduszko [emoji173]
Najcudowniejszy widok i dźwięk na świecie [emoji7]
Poryczałaś się chyba za mnie... ja na razie trochę działam jak automat, tylko oczy jak 5zl na wizycie...Koniczynko poryczalam sie. Nie masz pojecia jak.sie ciesze❤❤❤❤❤
Rystynko oczywiście że Cie pamiętam i kojarzę [emoji7] czy zdjęcie profilowe to Twoja księżniczka?Hoooope86 nie wiem czy mnie kojarzysz . Podchodzilysmy do transferu w 2016 widzę że wróciłaś do gry . Trzymam za Ciebie kciuki .
@gosia321 za Ciebie też i rzecz jasna za resztę straczek [emoji173][emoji176][emoji174][emoji177][emoji178]
Superowo gratulacje ...Dziewczyny sama nie wierze
Zarodek 8 mm,
Serce bije 130
Wiek ciazy z usg 6+5, zgodnie z transferem 7+1, chociaż te blastki takie nie rozprężone były i dalekie do wypadania z otoczki ze można by dac im w wyliczeniach dzień i 7+0 przyjąć spokojnie.
W piątek po zarodku śladu nie było...