Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
BiednaTo mnie tez caly czas brzuch boli odkad wrocilam do domu. I co chwile sie napina.
A troche musialam polazic, bo daleko mam od przystanku do gina[emoji53] Ledwo dosxlam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BiednaTo mnie tez caly czas brzuch boli odkad wrocilam do domu. I co chwile sie napina.
A troche musialam polazic, bo daleko mam od przystanku do gina[emoji53] Ledwo dosxlam.
No jak sie pochodzi to dopiero boli. Ja teraz leze prawie caly czas boje sie wstawac, teraz to juz mnie chyba od lezenia boli☺To mnie tez caly czas brzuch boli odkad wrocilam do domu. I co chwile sie napina.
Starać też się staram tylko cóż jak mi to jakoś nie wychodzi [emoji16]Ja niestety też panikara,ale staram się z tym walczyć![]()
ja wole wychodzenie niz sieganie do dolnych partii pod prysznicem no i ten relaksik....Noooo dokładnie, 5 dni... ale cieszę się, bo będzie jeden stres organizacyjny z głowy... potem tylko pranie ciuszków i mogę czekać na poród
Ja ostatnio częściej biorę prysznic, bo wyłażenie z wanny jest masakrą...
takkk chociaz juz mam nowa , dzisiejszaKuzwa dobrze że mam prysznic bo obawiam się że mogłabym miec problem z tej wanny sie wygrzebacja bez zmian , a Ty jak się masz ? Opuchlizna zeszła?![]()
Dziecko ma meldunek przy matce.dziewczyny jak to jest z meldunkiem dziecka ja jestem u swoich rodziców mój maż u swoich nie przemeldowaliśmy sie jeszcze do naszego mieszkania moge małą zadowalać odrazu w naszym mieszkaniu
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!!!Jutro wizyta, a ja mam jakieś złe przeczucia. Cały dzień czuję się źle, bolą mnie nogi, brzuch, krocze. Teściowa mówi, że źle wyglądam. Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje, ja mam dopiero 34 tydzień [emoji33]. Już nie wspomnę, że połowy rzeczy nawet nie kupiłam, ubranek nie prałam... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Czemu nerwowy? Co jest? Czy tak ogólnie napięcie przedporodowe?[emoji1]ja wole wychodzenie niz sieganie do dolnych partii pod prysznicem no i ten relaksik....
takkk chociaz juz mam nowa , dzisiejsza
mam sie juz lepiej ale dzien byl nerwowy ...
ze szpitala dalej nie dzwonia ,kurde nooo....moze zle numer podalam ?![]()
net nadal nie dziala ,telefon tez ...Czemu nerwowy? Co jest? Czy tak ogólnie napięcie przedporodowe?[emoji1]
Ja to jak powsinoga czeka mnie wycieczka po knajpach z JustMe i Jola w wawie
Potem chlanie z tobą [emoji23]
Mogę jeszcze po sąsiedzku odwiedzić age i Olę
Normalnie podróżniczka