JustMe55
Fanka BB :)
Jak wszystkie na raz zaczniemy w kawiarni to będziemy w TVN![]()
Sława, pieniądze.... [emoji23][emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak wszystkie na raz zaczniemy w kawiarni to będziemy w TVN![]()
metro macuw szybkie i gdzies po środkuTo ja chyba najdalej, na Wilanowie... a może jakaś kawa po weekendzie? Czy któraś nie czuje się na siłach? No i o ile Jolka się nie rozpakuje..
Mi pasuje najbardziej poniedziałek i wtorek. Jak cos to podjadę taxi jesli Wam będzie pasował inny dzieńSława, pieniądze.... [emoji23][emoji23]
Mi pasuje najbardziej poniedziałek i wtorek. Jak cos to podjadę taxi jesli Wam będzie pasował inny dzień![]()
a ktory masz tydzieńHej dziewczyny ja wczoraj bylam na wizycie Tymek 2.900 waży szyjka ok a dzis mi odszedł czop ciekawe ile wytrwam cc mam 3.07
Super waga , a czop czysty czy krwisty?Hej dziewczyny ja wczoraj bylam na wizycie Tymek 2.900 waży szyjka ok a dzis mi odszedł czop ciekawe ile wytrwam cc mam 3.07
..to co powiecie na wtorek? W poniedziałek zawsze coś może wyskoczyć po weekendzie, a wtorek chyba w miarę spokojny? Pasuje wszystkim? Teraz pytanie gdzie dokładnie i o której...![]()
Fajna waga. A czop jak czysty to mozesz spokojnie dotrwac do cc[emoji5]Hej dziewczyny ja wczoraj bylam na wizycie Tymek 2.900 waży szyjka ok a dzis mi odszedł czop ciekawe ile wytrwam cc mam 3.07