Karla88
Fanka BB :)
Ty caly czas co miesiac masz wizyty?
Teraz co 3 tyg ale w zasadzie po co ja mam tam chodzić częściej ? Wody łożysko mały wszystko Ok a nie chce się dołować ze wszystko pozamykane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty caly czas co miesiac masz wizyty?
Warszawskie ciężarówki! Mi poniedziałek tez odpowiadaPytanie ile Nas będzie, o której i gdzie idziemy?
Mi pasuje poniedziałekJa będęgodzina dowolna, kilka propozycji :
- costa przy złotych tarasach,
- cafe nero ( ale bez jedzenia chwilowo!) któreś przy ONZ
Inne Wasze miejsca?![]()
Haha, no tak. Lepiej po 3 tygodniach mile sie zadkoczyc: o rozwarcie sie robi![emoji23]Teraz co 3 tyg ale w zasadzie po co ja mam tam chodzić częściej ? Wody łożysko mały wszystko Ok a nie chce się dołować ze wszystko pozamykane
Oj to niedobrze , nie jest łatwo rodzić takie duże dzieci, chociaż na USG też nie ma co tak do końca polegać, więc to jeszcze różnie może być z tą wagą :-)Moja 4200g i tym razem lekarz mnie nie pocieszyl[emoji53] Chyba ze szybciej urodze.
ale wam dobrze :* warszawiaczkiJa będęgodzina dowolna, kilka propozycji :
Inne Wasze miejsca?![]()
Widzę, że na razie tylko mnie nie pasuje poniedziałek. Spróbuję może jakoś to zrobić, żeby dotrzeć, bo innej okazji przed porodem już nie będzie :/Mi pasuje poniedziałek
Miejsce też dowolne, dojadę autem albo metremgodzina najchętniej 14-15?
No u mnie usg akurat dzialalo na niekozysc, bo prxy porodzie pokazywalo 3800g[emoji53]Oj to niedobrze , nie jest łatwo rodzić takie duże dzieci, chociaż na USG też nie ma co tak do końca polegać, więc to jeszcze różnie może być z tą wagą :-)
Ogólnie poniedziałek może być, spoko...! jak reszta?
Tez mam wizyte raz na miesiac/ 3tyg. Moj lekarz nie widzi potrzeby czesciej, chyba ze cos by sie dzialo to przyjsc od razu. Kiedys byly 4 wizyty na cala ciaze i bylo ok. Nie wiem co tak panikuja niektorzy lekarze, ze az co tydzien niektorzy kaza przychodzic... moze wizyty prywatne i kasa wpada?Teraz co 3 tyg ale w zasadzie po co ja mam tam chodzić częściej ? Wody łożysko mały wszystko Ok a nie chce się dołować ze wszystko pozamykane
Spoko, tylko trzeba uwazac bo ostatnio ta akcja z salmonella byla...Ja będęgodzina dowolna, kilka propozycji :
Inne Wasze miejsca?![]()
Do dziewczyn które mi polecały maść na opuchnięte nogi. Coś takiego? Bo robię akurat zamówienie z apteki a tu tylko taka jest.. Zobacz załącznik 866602Zobacz załącznik 866603