Somatotropina88
Zaangażowana w BB
Trzymaj sie! Wspolczuje i tuleJa już po łyżeczkowaniu , właśnie wracamy do domu z mężem...
Umieram z bólu A prZed nami ,200 km w trasie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj sie! Wspolczuje i tuleJa już po łyżeczkowaniu , właśnie wracamy do domu z mężem...
Cholerka, trzymaj sie Słońce :*Ja już po łyżeczkowaniu , właśnie wracamy do domu z mężem...
No mnie tez sie juz 3 razy nie udalo i dlatego pytam moze cos zle robię...sama już nie wiem...Ja jak wrocilam do pokoju to moglam isc do ubigacji i pozniej najwyzej jeszcze polezec, ale mi sie nie udalo wiec moze nie jestem dobrym egzemplarzem pokazowym.
Mam to samo doskonale Cie rozumiem czasem brakuje mi już sił ale trzeba walczyć!Trzeba!Tak mi jest smutno zamiast się cieszyc bo przyjaciółka urodziła to ja płacze ! Placze z żalu ,ze komuś tak latwo przychodzi ,a ja walczę 2 lata i dalej jestem w wielkiej kropce
czemu zycie takie jest niesprawiedliwe?
Kurcze AMH 1.60 spadło przez rok 0.36 . Niby dobrze ale chyba jednak niedobrze bo ciąży od lat nie ma buuuuuuuu.
Dostałam coś w szpitalu , nie chce Na razie więcej brać najwyżej nospe na nocCholerka, trzymaj sie Słońce :*
To krok do lrzodu, do kolejnego etapu, tak myśl... Bierzes przeciwbolowe?
A ile miałaś stymulacji przez ten czas?Kurcze AMH 1.60 spadło przez rok 0.36 . Niby dobrze ale chyba jednak niedobrze bo ciąży od lat nie ma buuuuuuuu.
Zrobiłam dziś przy okazji kontroli prolaktyny i TSH ten progesteron i wyszedł dziś 35,30 ng/ml czyli w przeliczeniu 111,47 czy nie jest już za wysoki? Kontynuować ten prolutex?Srocżko źle przeczytałam. Prżepraszam, to z gorąca, zrozumiałam ze to 37 dzien cyklu...
Aż sprawdzałam czy dobrze pamietam ze ty na crio czekasz a piszesz o kims innym
Jak dopiero mialas transfer to się nie denerwuj, po prolutexie na pewno zaraz podskoczy. A w mojej pierwszej klinice mój były doktor by nawet tego prolutexu by nie dał bo on uważa ze jaj jest 10 to jest ok...
z czym ja się nie zgadzam, bardzo dobrze ze prolutex dostałaś
Powtórz za jakieś 3 dni może ten poziom
No i kciuki wielkie!!!
Nie, nie za wysoki, dobrze ze urósł. Nic nie odstawiaj bez konsultacji z lekarzem. Ja mam rano przed podaniem progesteronu 28, po podaniu na pewno skacze wyzej. On nie jest jakis strasznie wysoki.Zrobiłam dziś przy okazji kontroli prolaktyny i TSH ten progesteron i wyszedł dziś 35,30 ng/ml czyli w przeliczeniu 111,47 czy nie jest już za wysoki? Kontynuować ten prolutex?