Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
To może jakiś inny passar może są różne rodzaje sama nie wiem nie znam sie na tym rób jak Ci dyktuje serce OlkaPrzed chwilą czytałam instrukcje i na tym akurat jest napisane że musi mieć 0,5cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To może jakiś inny passar może są różne rodzaje sama nie wiem nie znam sie na tym rób jak Ci dyktuje serce OlkaPrzed chwilą czytałam instrukcje i na tym akurat jest napisane że musi mieć 0,5cm
No wlasnie nic nie wiadomo[emoji53]Ktoś wie jak tam Jola?
Ja wczoraj 3 lody zjadłam [emoji18][emoji18][emoji18] wstyd! A potem będę płakać, że za gruba jestem [emoji39]Ja w nocy o 1 zjadłam synowi loda
Pocieszyłam się pączkiem z wiśnia że sklepu [emoji23]O kurde to dupa , szkoda że mam tak daleko bo bym się dokulala jakoś i przywiozła bułki z serem [emoji2]
Fryzjerka nie powinna do tego dopuścić... Bo to ona umawia ludzi i powinna pospieszyc klientkę...Ja dalej siedze u fryzjera. Opoznienie jest bo baba przede mna wybierala farbe godzine[emoji33] Nosz kurde, mogla mowic umawiajac sie, ze taka niezdecydowana.
Mloda juz obcieta i poszli z M dziadkowi zlozyc zyczenia na imieniny, a ja dalej siedze[emoji53]
Na d-dimery miałam skierowanie od ginekologa jak brałam antykoncepcję. To badanie sprawdza chyba stan żył, tzn. czy nie robią się nam zakrzepy.A czemu w ogóle każą Ci badać te d dimery? Pierwszy raz o tym słyszę... Ja skierowania na to badanie nie dostałam... Lekarz zaleca tylko przy złych przeplywach?
ja mam manie na snickersy teraz jak zjem obiad to myslę juz o snikersieJa wczoraj 3 lody zjadłam [emoji18][emoji18][emoji18] wstyd! A potem będę płakać, że za gruba jestem [emoji39]