reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Juz po wizycie. Maly wazy 2600 z groszem takze idealnie za to matka 99 kg... Wtf!!!!mam odstawić luteine tylko dostalam tabletki na obrzeki i jakis stan zapalny mi się zrobil w pochwie stad te uplawy. Maly juz bardzo nisko szyjka niecale 0.5 cm ... Lekarz twierdzi ze do konca mca na pewno urodze

Super!!!

Juz po wizycie. Maly wazy 2600 z groszem takze idealnie za to matka 99 kg... Wtf!!!!mam odstawić luteine tylko dostalam tabletki na obrzeki i jakis stan zapalny mi się zrobil w pochwie stad te uplawy. Maly juz bardzo nisko szyjka niecale 0.5 cm ... Lekarz twierdzi ze do konca mca na pewno urodze
super ;D a na którego miałaś termin ??

Bezpośrednio z rybnika na Warszawę centralna intercity poważnie zastanawiam się żeby zrobić sobie wycieczkę i wrócić wieczorem
Tylko cena 144,00 w jedna str
No i to jednak 6h siedzenia jednego dnia miłą z przerwą na kawę. Mnie się takie spontany i do Wiednia zdarzały, ale w 8 mcu to i Łódź okazała się za daleko...

Bezpośrednio z rybnika na Warszawę centralna intercity poważnie zastanawiam się żeby zrobić sobie wycieczkę i wrócić wieczorem
Tylko cena 144,00 w jedna str
Hmmm, do Rybnika będę miała bezpośredni spod domu (kilkaset m od domu ;)), więc poza ceną brzmi bardzo kusząco :D
Myślę, że kupując wcześniej powinien być tańszy bilet, choć to już pewnie nie na czas przedporodowy ;)

Mniam :) a dupka rośnie

Załączniki

• 20180614_114124.jpg
    20180614_114124.jpg
    981 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Do góry