malena164
Fanka BB :)
Uważaj bo wirus jaki panujeJa przed chwilą wziełam 3 prysznic dzisiaj...Mimo, że dziś jest nawet znośnie to pocę się jak głupia. Ale jakoś tak inaczej. Nie jak z upałów tylko jakbym chora była
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Uważaj bo wirus jaki panujeJa przed chwilą wziełam 3 prysznic dzisiaj...Mimo, że dziś jest nawet znośnie to pocę się jak głupia. Ale jakoś tak inaczej. Nie jak z upałów tylko jakbym chora była
Ja mam i prysznic i wannę, ale kąpiele mocno ograniczam, bo mam problem z wyjściemTo ci fajnie ja niestety nie mam wanny: ( prysznic tylko
Haha co za porównanie z.jamnikiem powiem ci ze az zaczęłam wyobrażać to sobieJa mam i prysznic i wannę, ale kąpiele mocno ograniczam, bo mam problem z wyjściem@Karla88 poleciła mi wstawać z pozycji "na pieska" i jest dużo lepiej, ale i tak juz niebezpiecznie, i wyglądam jak obżarty jamnik co chwieje się na plecach na wszystkie strony zanim da radę się podnieść
![]()
Mam to samo[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Ja mam i prysznic i wannę, ale kąpiele mocno ograniczam, bo mam problem z wyjściem@Karla88 poleciła mi wstawać z pozycji "na pieska" i jest dużo lepiej, ale i tak juz niebezpiecznie, i wyglądam jak obżarty jamnik co chwieje się na plecach na wszystkie strony zanim da radę się podnieść
![]()
Ja mam i prysznic i wannę, ale kąpiele mocno ograniczam, bo mam problem z wyjściem@Karla88 poleciła mi wstawać z pozycji "na pieska" i jest dużo lepiej, ale i tak juz niebezpiecznie, i wyglądam jak obżarty jamnik co chwieje się na plecach na wszystkie strony zanim da radę się podnieść
![]()
Oj Jola, kolejny objaw?[emoji6]Ja przed chwilą wziełam 3 prysznic dzisiaj...Mimo, że dziś jest nawet znośnie to pocę się jak głupia. Ale jakoś tak inaczej. Nie jak z upałów tylko jakbym chora była
Haa glupawka złapała kogoś.Ja wygladam jak chichuaua w ciazy [emoji23]
Zobacz załącznik 867662
[emoji23][emoji23][emoji23]Ja wygladam jak chichuaua w ciazy [emoji23]
Zobacz załącznik 867662
Ja mam i prysznic i wannę, ale kąpiele mocno ograniczam, bo mam problem z wyjściem@Karla88 poleciła mi wstawać z pozycji "na pieska" i jest dużo lepiej, ale i tak juz niebezpiecznie, i wyglądam jak obżarty jamnik co chwieje się na plecach na wszystkie strony zanim da radę się podnieść
![]()