reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Marzycielka86 mam teraz pauzę w staraniach, chce sie poukładać. I złapać dystans, wiec zaczniemy pewnie razem [emoji8]

@martoosia04 witaj!
Ja robię testy od 5dc, rano z pierwszego sika i wieczorem ( z reguły 8-20) i po wyniku peak co dwie -trzy godziny.
Mam aplikacje femometer która analizuje zdjęcia testów, polecam.
@Grabcia mi lukrecja przyspieszyła o trzy dni ale jak brałam od 1dc do 12dc plus inofem 2saszetki

Dziewczyny ostatnio mam sporo na głowie, zaczęliśmy remont domu wiec, siedzę głownie i projektuje, wybieram materiały i szukam okazji, bo niestety bardzo szybko na liczniku pokazują sie kolejne tysiące [emoji53][emoji17]
A budżet ograniczony, wiec Kuby w tym roku nie będzie [emoji24]

No i poplanowane!:( Od 8 miesięcy owu najpóźniej miałam w 12 dniu. Przyszedł miesiąc starań a tu bach owulacji nie ma. Temp nie skoczyła, bólu owu nie było, ale szyjka otwarta, lekko miękka. I chyba już nie będzie Może to lukrecja tak mi zamieszała. Zrobiłam jedna zła rzecz, przerwałam zażywania jej na 3-4 dni przed spodziewana owulacja. Może to ja zatrzymalo.:confused:

No i poplanowane!:( Od 8 miesięcy owu najpóźniej miałam w 12 dniu. Przyszedł miesiąc starań a tu bach owulacji nie ma. Temp nie skoczyła, bólu owu nie było, ale szyjka otwarta, lekko miękka. I chyba już nie będzie Może to lukrecja tak mi zamieszała. Zrobiłam jedna zła rzecz, przerwałam zażywania jej na 3-4 dni przed spodziewana owulacja. Może to ja zatrzymalo.:confused:

Może opóźniło, pilnuj dalej na spokojnie. U mnie po Lukrecji owu była dokładnie po 6 dniach!

reklama
Cześć dziewczyny.

@anija82, przykro mi, że się posypało. Ale może jeszcze nie jest wszystko stracone, co?

Ja dziś wyskoczyłam na rzęsy.
Wczoraj małe przytulanki z M. a po tym temp. 36,71 [emoji23] jeszcze wszystko rozgrzane [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry