Margana
Fanka BB :)
Moja mama miala dwa cc, bo akcja w ogole sie nie rozwijala, a ja urodzilam w 4 godziny spore dziecko[emoji6] Jest nadzieja[emoji3]U mnie nikt nie rodzi bez wywolywania oksytocyna... Mam nadzieję , że się z tej tradycji wylamie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja mama miala dwa cc, bo akcja w ogole sie nie rozwijala, a ja urodzilam w 4 godziny spore dziecko[emoji6] Jest nadzieja[emoji3]U mnie nikt nie rodzi bez wywolywania oksytocyna... Mam nadzieję , że się z tej tradycji wylamie
Moja mama trzy porody w 42tc naturalnie, ale po oksy i tak samo siostra tyle, że dwa porodyMoja mama miala dwa cc, bo akcja w ogole sie nie rozwijala, a ja urodzilam w 4 godziny spore dziecko[emoji6] Jest nadzieja[emoji3]
Haha, ale zbieg okolicznosci[emoji3]Dziewczyny lody są naprawdę przepyszne!! Kupiłam w Piotrze i Pawle, w ogóle maja tez super rożki z truskawka albo wiśnia... [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
Pojechałam właśnie odebrać Franka ze szkoły i spotykam już jakiś czas na korytarzu laske z podobnym brzuchem No i właśnie gadałyśmy na schodach ze ciężko, ma tez starszego synka, tyle ze w 1 klasie a nie 2 i termin na początek sierpnia- może jakaś sierpniowka z BBbardzo miła
![]()
Obys sie wylamala[emoji3]Moja mama trzy porody w 42tc naturalnie, ale po oksy i tak samo siostra tyle, że dwa porody![]()
A ja leżałam w sali łącznie z 3 sierpniówki [emoji85]Haha, ale zbieg okolicznosci[emoji3]
Ja tez zawsze jak zobacze jakos ciezarowke to sobie mysle ciekawe czy jest na bb[emoji6]
O rany no to rzeczywiście ciekawieMoja mama trzy porody w 42tc naturalnie, ale po oksy i tak samo siostra tyle, że dwa porody![]()
A ja leżałam w sali łącznie z 3 sierpniówki [emoji85]
Ja ostatnio w ciągu miesiąca przytyła 300 gramMuszę Wam powiedziec, że to bycie w ciąży to jest dziwne... Czasem jem i jem i ciągle jestem glodna... A są takie dni, że zjem 3 kromki chleba przez cały dzień i w ogóle nie mam apetytu... Od dwóch tygodni przytyłam tylko pół kg... Czyli pewnie tyle ile Lenka...