@Sprightly88 jak tam? Mam nadzieję, że tulisz już maleństwo 
reklama
Dzisiaj zaczelam 36 tydz i doczytalam ze warto masowac oliwka kroczei przypilnoeac cwiczenia miesni kegla i musze dopakowac torbe dxisiaj mi wyobraznia podowiedziala niezla wizje .bo o dzwiwo maz ma dalej ochote na sex ja roznie bo hormony .ze w trakcie zblizenia maz zacznie krzyczec ze czuje głowke ,wpakuje mnie do auta i zawiezie na porodowkd
ani_anita
Fanka BB :)
Może jeszcze nie było wyniku przy wypisie? Zadzwoń i się dowiedz, czasem jak nie ma oryginału GBS to podają profilaktycznie antybiotyk.No właśnie nie ma. Jest tylko mocz i morfologia.
malina_11
Lepiej zadzwoń i się upewnij żeby nie było problemu [emoji849]A ja się zastanawiam bo miałam pobierany w szpitalu ale nie dostałam wyniku :/ mam nadzieję że jak przyjadę rodzić to nie będzie jakiejś szopki że nie go mają. Myślałam że wpiszą w kartę ciąży ale tam też nie ma.
Sprightly88
My nadal w dwupaku, wczoraj zawitalam na IP o 17, o 24 mnie zbadano potwierdzono, ze nieprawidłowe przepływy i rozwarcie na 3 palce. Od północy na porodówce z zapisem ktg i dziś usg było, gdzie twierdzą ze przepływy są dobre wiec jadę na patologie ciąży...
Też chętnie się dowiemJa już po przedstawieniu w przedszkolu córci. Mogę rodzić [emoji16][emoji16][emoji16] jakie znacie sposoby na przyspieszenie porodu poza seksem?
reklama
Karoolka
Tylko mnie skutki tak cholernie bolą jak je dotykam... [emoji52]Też chętnie się dowiemale skuteczny jest silny masaż sutków, mi od razu brzuch się cały napina i wyhodowałam dziś skurcz do 80 i do 100
![]()
Podziel się: