• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

hej,
Jestem tak zła, że mnie trafi zaraz więc wybaczcie, że nie nadrobię. Mieliśmy jechać przez południe, płytkarz późno przyjechał i jesteśmy w czarnej dup...aż mi się jechać odechciało gdziekolwiek :(

miałyście dwa razy robione HIV? Bo w wykazie co potrzebne do przyjęcia, jest HIV z III trymestru. Lekarka powiedziała, że nie wypisze, bo bezsensu dwa razy robić.
Szczerze Wam powiem tak mnie drażni ta moja lekarka, że cieszę się, że ciąża się kończy :( mam nadzieję, że w 36tc nie będzie w razie czego miała problemów ze skierowaniem na cc a nie karze czekać następnych 2 tygodni do następnej wizyty. Bo ona ma ze wszystkim problem jakby to ona ze swoich pieniędzy płaciła :(
Ja mialam tylko raz Hiv na poczatku. Nic mi lekarz mie mowil, ze trzeba jeszcze raz.

reklama
Może jeszcze nie było wyniku przy wypisie? Zadzwoń i się dowiedz, czasem jak nie ma oryginału GBS to podają profilaktycznie antybiotyk.
Wydaje mi się że wynik był bo spędziłam tam 9 dni. Wyszło mi z wymazu że mam grzyba i teraz nie wiem czy to znaczy że gbs wyszedł dodatki?

A materacyk w wózku prostokątny czy owalny?
Jak dam radę, to może w piątek uszyję ;)
Materacyk wydaje mi się że jest prostokątny z zaokrąglonymi rogami :)

hej,
Jestem tak zła, że mnie trafi zaraz więc wybaczcie, że nie nadrobię. Mieliśmy jechać przez południe, płytkarz późno przyjechał i jesteśmy w czarnej dup...aż mi się jechać odechciało gdziekolwiek :(

miałyście dwa razy robione HIV? Bo w wykazie co potrzebne do przyjęcia, jest HIV z III trymestru. Lekarka powiedziała, że nie wypisze, bo bezsensu dwa razy robić.
Szczerze Wam powiem tak mnie drażni ta moja lekarka, że cieszę się, że ciąża się kończy :( mam nadzieję, że w 36tc nie będzie w razie czego miała problemów ze skierowaniem na cc a nie karze czekać następnych 2 tygodni do następnej wizyty. Bo ona ma ze wszystkim problem jakby to ona ze swoich pieniędzy płaciła :(
Tak, miałam robione 2x...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry