• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzisiaj zaczelam 36 tydz i doczytalam ze warto masowac oliwka kroczei przypilnoeac cwiczenia miesni kegla i musze dopakowac torbe dxisiaj mi wyobraznia podowiedziala niezla wizje .bo o dzwiwo maz ma dalej ochote na sex ja roznie bo hormony .ze w trakcie zblizenia maz zacznie krzyczec ze czuje głowke ,wpakuje mnie do auta i zawiezie na porodowkd
Ale z cb farciara mój mi od 4 tyhodni odmawia bo dziecko duże i może mu krzywda zrobić albo w trakcue zaczne rodzic ostatnio mówił że niby coś czuję tak Tym się speszyl ze do wrzesnia mnie nie dotknie i dam nie daje się dotknąć [emoji1] dosłownie i mówi że przyjemność musi być dla dwoje A moje libido sięga miliona

O kurcze, myslalam, ze juz jestes po[emoji53] Trzymam kciuki zeby szybko sie rozwinela akcja! A jak sie czujesz? Masz skurcze?

Tak pojawiają się skurcze czasem:) chcą chyba wytrzymać jeszcze te 5 dni do odnoszonej ciąży - zobaczymy ile faktycznie poleze. Wystraszyłam się bo wczoraj dwoje lekarzy wpisało ze przepływy złe i centralizacja krążenia u maluszka i wskazanie do wywołania porodu a dziś inny lekarz twierdzi ze czekamy bo dziś przepływy ok :/

Mycie okien i wycieranie kurzy na wysokich półkach. Tak słyszałam ale czy to prawda to dopiero będę sprawdzała za 2 tygodnie :P

Nie wiem na kogo to działa bo ja myje okna, sprzątam myje chatę chodzę po schodach nosze reklamówki nie oszczędzam się i nic na mnie nie działa szyjka 3 cm miała na wizycie dziecko wysoko było .. wiec ja przestałam wierzyć w takie rzeczy

Mysle ze szybciej zadziała to na kogos kto ma już słaba szyjkę , miekka lub mega skrócona

Nie wiem na kogo to działa bo ja myje okna, sprzątam myje chatę chodzę po schodach nosze reklamówki nie oszczędzam się i nic na mnie nie działa szyjka 3 cm miała na wizycie dziecko wysoko było .. wiec ja przestałam wierzyć w takie rzeczy

Mysle ze szybciej zadziała to na kogos kto ma już słaba szyjkę , miekka lub mega skrócona
Albo na kogoś, kto przez ponad pół roku musiał się "oszczędzać".. [emoji6]

Co do upadku to [emoji33][emoji33][emoji33]
Ja bym chyba pojechała na IP.... [emoji15]

Tak pojawiają się skurcze czasem:) chcą chyba wytrzymać jeszcze te 5 dni do odnoszonej ciąży - zobaczymy ile faktycznie poleze. Wystraszyłam się bo wczoraj dwoje lekarzy wpisało ze przepływy złe i centralizacja krążenia u maluszka i wskazanie do wywołania porodu a dziś inny lekarz twierdzi ze czekamy bo dziś przepływy ok :/
Kurcze, no mogliby sie zdecydowac co do tych przeplywow. To jednak istotna spraea[emoji53]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry