martina86
Fanka BB :)
Tak, a ciśnienia dostała pewnie z nerwów,jak ją nastraszyliDlatego że ma ciśnienie i nie mogą czekać ,gdyby nie miała ciśnienia pewnie czekali by żeby samo ruszylo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, a ciśnienia dostała pewnie z nerwów,jak ją nastraszyliDlatego że ma ciśnienie i nie mogą czekać ,gdyby nie miała ciśnienia pewnie czekali by żeby samo ruszylo

ale chyba nie zaszkodzi podać sterydy zapobiegawczo na płucka ?No wlasnie. A niektorzy jeszcze syerydy podaja i pessary zakladaja. Dziwne praktyki[emoji53]
Śliczności [emoji173][emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]Możliwe że dzisiaj ja dostanę. Antybiotyk ma ale może już odstawia.
Wrzucam wam fotkę z kangurowania [emoji8] Zobacz załącznik 869450
Super [emoji16] wspaniała wiadomośćDzieeczyny dostalam Blanke na sale. W koncu mam ja przy sobie
No dziwna sprawa ale pewnie każdy szpital ma swoje. U nas np raczej nie praktykują cesarki na zimno, wola jak sie akcja zaczynaNo wlasnie. A niektorzy jeszcze syerydy podaja i pessary zakladaja. Dziwne praktyki[emoji53]
Stałam na wprost łóżeczka haha [emoji23]Hahahahah zastanawia mnie która strona mu pokazywałas [emoji23]
Dziewczyny wrzuciłam na zakupowy ubranka z HM które kupiłam na początku ciąży, dla dziewczynki [emoji16]
Tzn. zapobiegawczo to sie podaje do 34tc. W 37tc to nie wiadomo w jakim celu. A czy zaszkodzi? Nie wiem. Ale chyba nie.ale chyba nie zaszkodzi podać sterydy zapobiegawczo na płucka ?
No to super! Niestety wiekszosc lekarzy woli miec wszystko umowione nie patrzac przy tym na dziecko[emoji53]No dziwna sprawa ale pewnie każdy szpital ma swoje. U nas np raczej nie praktykują cesarki na zimno, wola jak sie akcja zaczyna
No jak przyszla dziewczyna skpnczony 38 tc to ja ordynator odeslal bo nie miala skurczy nic I stwierdzil, ze nie widzi potrzeby zeby wyciagac dziecko bez powoduNo to super! Niestety wiekszosc lekarzy woli miec wszystko umowione nie patrzac przy tym na dziecko[emoji53]
To swietnie. Fajny ten Wasz szpital[emoji3]No jak przyszla dziewczyna skpnczony 38 tc to ja ordynator odeslal bo nie miala skurczy nic I stwierdzil, ze nie widzi potrzeby zeby wyciagac dziecko bez powodu