Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jeszcze sterydy podali? Ja mam dzisiaj 36+1 sterydy dostałam w 34 teraz to już powiedział, że już jest ok chociaż dobrze żebym do poniedziałku wytrzymała. Bo mi dwa razy zatrzymywali w 34+0 i 35+1 regularna akcja skurczowa.
w tym tyg sterydy?
Właśnie też się zdziwiłamw tym tyg sterydy?
Sterydy? A ktory to tc?A ja dostałam właśnie sterydy na płucka pierwsza dawkęi czekamy co dalej
Super! Teraz mozecie sie tulac i karmic do woli[emoji3]Dzieeczyny dostalam Blanke na sale. W koncu mam ja przy sobie
Kolejny dziwny szpital[emoji53]
Mój to już mówi, że 36 to jak donoszona teraz tylko czekać aż skurcze się rozkręca z powrotem i tniemy. Dlatego mimo, że pisały mi się 50 na ktg to wypuścili mnie że szpitala i kazali już normalnie funkcjonowacKolejny dziwny szpital[emoji53]
No wlasnie. A niektorzy jeszcze syerydy podaja i pessary zakladaja. Dziwne praktyki[emoji53]Mój to już mówi, że 36 to jak donoszona teraz tylko czekać aż skurcze się rozkręca z powrotem i tniemy. Dlatego mimo, że pisały mi się 50 na ktg to wypuścili mnie że szpitala i kazali już normalnie funkcjonowac
Super [emoji16][emoji16] Jola gratulacje [emoji16]Mamy chłopaka
Jola urodziła dziś o 22:00
Poród SN !!!!!!