Margana
Fanka BB :)
Oby sie samo zaczelo! Ale juz blisko[emoji3]Dziś byl lekarz i powiedział że w pon działamy jak samo się nie zacznie... Mówił coś o cewniku foleya.. Miała któraś z was???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby sie samo zaczelo! Ale juz blisko[emoji3]Dziś byl lekarz i powiedział że w pon działamy jak samo się nie zacznie... Mówił coś o cewniku foleya.. Miała któraś z was???
To sobie wyobraz jak my mamy od poczatku[emoji6]Gorzej jak Ci się trafił wybredny egzemplarz i stwierdził że mu się nie podoba
Ma od wtorku działamyjuż nie mogę się doczekać
celibat tylko coś koło miesiąca a czuje się jakby trwał od niewiadomo kiedy
![]()
Za to ja w pierwszej ciazy nie mialam tak wysokiego[emoji53]Kurcze jak czytam o Waszych potrzebach to zastanawiam się co ze mną jest nie tak. Mam libido od początku ciąży na poziomie teraz już chyba minus 100 tysięcy... W 1 ciąży tak nie było.
Olaaa7 no weź nie wróź mi tak hihi [emoji23] złapie za rączkę i na opka nie ma ze nie i koniec hehe[emoji7]Gorzej jak Ci się trafił wybredny egzemplarz i stwierdził że mu się nie podoba
Ma od wtorku działamyjuż nie mogę się doczekać
celibat tylko coś koło miesiąca a czuje się jakby trwał od niewiadomo kiedy
![]()
Nawet nie jestem w stanie [emoji23]To sobie wyobraz jak my mamy od poczatku[emoji6]
i takie chwile wynagradzaja wszystkie trudy i lzyMożliwe że dzisiaj ja dostanę. Antybiotyk ma ale może już odstawia.
Wrzucam wam fotkę z kangurowania [emoji8] Zobacz załącznik 869450
[emoji23]Nawet nie jestem w stanie [emoji23]
Ja to już przezywam jakby to miał być nasz pierwszy raz [emoji23] haha
No wlasnie tez się zastanawiam czy z tym rozkiem nie bedzie za cieplo...Dzis chyba ostatnie zakupy .odpuscilam rozek bo jest za gorąco nie chce przegrzać malucha.kupilam muslinową chuste ktora zawinac możns jak rożek ( nie bylo tylko wyborj koloros w smyku raczej dziewczece) i cienki bawelniany kocyk.cieplejszy minki wezme jak sie ochlodzi.
No wlasnie tez się zastanawiam czy z tym rozkiem nie bedzie za cieplo...