• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny. Ja znowu walcze ze skurczami mialam wytrzymac do przyszlego tygodnia ale nie wiem jak to bedzie dzisiaj 36+1. Wyszlam, ze szpitala na 50 to wlasciwie nie powinnam sie dziwic, ze tak szybko z powrotem przybieraja na sile

reklama
Kurcze, dziewczyny, sama nie wiem. Boli mnie jak na okres. Ale nie jestem w stanie tego liczyc, bo za szybko przyzwyczajam sie do bolu i o nim zwyczajnie zapominam. To chyba jeszcze nie to, prawda? :D
Nie chce urodzic w domu... :D

Dzień dobry..!

Mam nadzieję że jakoś przetrwamy kolejny upalny dzień.. liczę na jutrzejsze ochłodzenie...

Witajcie mamusie w 38tc[emoji3]
Zycze milego dnia, udanych wizyt i szybkich porodow!

Dzis zakonczenie przedszkola. Mloda cos ma juz lekki katar[emoji53]

Mój też o dziwo obudził się z zatkanym nosem... udanego dnia! Potem możesz rodzić :D

Kurcze, dziewczyny, sama nie wiem. Boli mnie jak na okres. Ale nie jestem w stanie tego liczyc, bo za szybko przyzwyczajam sie do bolu i o nim zwyczajnie zapominam. To chyba jeszcze nie to, prawda? :D
Nie chce urodzic w domu... :D

No to może mas wysoki próg i jednak lepiej sprawdzić...? ;) Bo wiesz, wszystko możliwe ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry