Margana
Fanka BB :)
No miala trudniejsze poczatki, ale na pewno sie nauczy. Macie tam jakas pomoc laktacyjna?Z piersia problwm za plutko lapie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No miala trudniejsze poczatki, ale na pewno sie nauczy. Macie tam jakas pomoc laktacyjna?Z piersia problwm za plutko lapie
A...to tak jak wszedzie[emoji53] Ale jak by sie udalo to skozystaj. A jak sie nie uda to warto skozystac z takiej pomocy po powrocie do domu. Tylko, ze to juz niestety za pieniadze.W teori jest a w praktyce rzadko
Moze sie oczyszczasz[emoji4]od wczoraj meczy mnie biegunka mam nadzieje ze do wieczora przejdzie mi bo przez to chwilami pobolewa mnie brzuch
nie straszMoze sie oczyszczasz[emoji4]
Ja w szpitalu dokarmialam córkę mm. Miałam mega poranione brodawki, tragedia [emoji58] dopiero po wizycie doradcy lakracyjnego w domu udało mi się karmić Mirę. Doradczyni pomagała mi pokonać zapalenie piersi, nauczyła mnie przystawiać Niunię. I tym sposobem karmiłam 2.5 lata.A...to tak jak wszedzie[emoji53] Ale jak by sie udalo to skozystaj. A jak sie nie uda to warto skozystac z takiej pomocy po powrocie do domu. Tylko, ze to juz niestety za pieniadze.
Ja tez kozystalam z takich porad i bardzo polecsm, mimo ze mi sie akurat nie udalo.Ja w szpitalu dokarmialam córkę mm. Miałam mega poranione brodawki, tragedia [emoji58] dopiero po wizycie doradcy lakracyjnego w domu udało mi się karmić Mirę. Doradczyni pomagała mi pokonać zapalenie piersi, nauczyła mnie przystawiać Niunię. I tym sposobem karmiłam 2.5 lata.
Tzn. zapobiegawczo to sie podaje do 34tc. W 37tc to nie wiadomo w jakim celu. A czy zaszkodzi? Nie wiem. Ale chyba nie.
Poczekaj, aż mała przyssaweczka będzie się stołowaćMamcie czy was tez tak sutki nakurw... ?? Strasznie mnie bola przy okresie tak nie bolaly jak teraz[emoji50][emoji50]