Margana
Fanka BB :)
Mnie troche bola, za to mocna swedza[emoji53]Mamcie czy was tez tak sutki nakurw... ?? Strasznie mnie bola przy okresie tak nie bolaly jak teraz[emoji50][emoji50]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie troche bola, za to mocna swedza[emoji53]Mamcie czy was tez tak sutki nakurw... ?? Strasznie mnie bola przy okresie tak nie bolaly jak teraz[emoji50][emoji50]
Nie koniecznie. Jak dziecko sie dobrze przystawi to nie boli. Za to jak mnie bolalo przy naplywaniu mleka[emoji33] Okaxalo sie, ze mam waskie kanalili mleczne[emoji53]Poczekaj, aż mała przyssaweczka będzie się stołowaćteraz to jeszcze nie ból
![]()
Ja moich nie czuje. Na szczęście.Mamcie czy was tez tak sutki nakurw... ?? Strasznie mnie bola przy okresie tak nie bolaly jak teraz![]()
![]()
Tak jak jest bezbarny albo zolyy to bedzie czop. Taka galaretka?Właśnie przy podcieraniu zauważyłam gesty długi śluz - przepraszam za opis... No ale tak to wyglądało.. Nie ma krwi ale myślicie że to ten czop??
Dokładnie, taki zółtawy, wcześniej nie widziałam u mnie czegoś takiego.. I dość sporo tego, nie wygląda na infekcjeTak jak jest bezbarny albo zolyy to bedzie czop. Taka galaretka?
To czop. Ja tez mialam taki wielki na pol dloni.Dokładnie, taki zółtawy, wcześniej nie widziałam u mnie czegoś takiego.. I dość sporo tego, nie wygląda na infekcje
Teraz się podtarłam i mam brunatny śluzTo czop. Ja tez mialam taki wielki na pol dloni.
Ciemna krew? To porod niedlugo sie zacznie[emoji23][emoji23] chyba ze jestes po badaniuTeraz się podtarłam i mam brunatny śluz![]()