Vinszka
Fanka BB :)
Może wy tak wszystkie czekacie za krzakami [emoji23] My stałe czekamy. [emoji1]Jestem jestem podczytuje z krzakowczekam na reszte dziewczyn
wy wszystkie juz w tematach karmienia wiec sie nie odzywam
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może wy tak wszystkie czekacie za krzakami [emoji23] My stałe czekamy. [emoji1]Jestem jestem podczytuje z krzakowczekam na reszte dziewczyn
![]()
My 16 tygodni, a co do kp to nadal bym mogła dwójkę wykarmić.Ja mam głodomorka. Pociumka trochę piersi ,Zrobimy 90 ml i potrafię jeszcE 30 ml dorobić ale normalnie około 70-90 ml na jeden posiłek. Dziś mamy 21 dni [emoji6]
Nie wszystkie :-) Ja nadal mam bliskie spotkania z wc także lada chwila zlapiemy wspólny temat :-) opowiadaj jak się czujesz. I jak Ci mija czas na ciążowym L4Jestem jestem podczytuje z krzakowczekam na reszte dziewczyn
![]()
To chyba wcale nie jest taka aż duża waga :-) ale ostatnio tu u nas na forum spore dzieciaczki się rodzą :-)34t4d i wazy 2900 niby, od prenatalnych w 30tc podwoila swoja mase
Masz prawo narzekac [emoji3]Wzięłam się za pranie zasłon firan może w końcu coś ruszy.Wiem nie powinnam narzekać jak narazie wszystko jest ok i na dniach zobacze mojego synka...Ale czekanie jest strasznie męczące.Dzis 41 tydz i 5 dni.
Hmm ja w sobotę mam ktg jak nic nie ruszy jak będzie dalej ok to 4 lipca wywołanie strasznie późno mi się wydaje.Tez powoli zaczynam się bać że coś będzie nie tak.Masz prawo narzekac [emoji3]
Ja bym zwariowala na Twoim miejscu, bo sie strasznie balam przenoszenia i dlatego dogadalam sie z gin na wywolanie w 40t1d.
Juz niedlugo...
Ale pomyliłam się dziś mam 40 tydz i 5 dni.Dobrze myślałam źle napisalamHmm ja w sobotę mam ktg jak nic nie ruszy jak będzie dalej ok to 4 lipca wywołanie strasznie późno mi się wydaje.Tez powoli zaczynam się bać że coś będzie nie tak.