SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja dziś też [emoji16]To zaczynamy 38
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś też [emoji16]To zaczynamy 38
Śliczny jak z reklamy [emoji16] i jak ładnie mama uczesalaJe coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłama teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży
ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej
kocham to małe stworzonko nad życie
pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520
No wiadomoŚliczny jak z reklamy [emoji16] i jak ładnie mama uczesala
Każdy chciał zobaczyć ta wyjątkowa babeczke [emoji16][emoji16][emoji16] skoro sn to u nich taka rzadkość [emoji16][emoji16] ojj jest przystojniak oddziału nawet bez eleganckiej fryzurki [emoji16][emoji16]No wiadomomusi być przystojniak oddziału
a ogólnie w ostatnim czasie jako jedyna miałam poród sn... więc byłam okazem.. Serio, było przy mnie 2 lekarzy, 3 położne, jakiś stażysta i ktoś tam jeszcze.. Masakra, wielkie widowisko..
No wiadomoKażdy chciał zobaczyć ta wyjątkowa babeczke [emoji16][emoji16][emoji16] skoro sn to u nich taka rzadkość [emoji16][emoji16] ojj jest przystojniak oddziału nawet bez eleganckiej fryzurki [emoji16][emoji16]
Trzeba po prostu poczekać na poród. Pomaga jak ręką odjął.Ha tez tak mam od kilku mcy... Rozne pasty stosowalam i nic to nie daje
Słodki [emoji7] Gratulacje Marika [emoji5]! Obyś cie szybko do domku wrócili długo rodzilas ?Je coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłama teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży
ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej
No to przy takiej widowni musiał wyjść piękny [emoji1]No wiadomomusi być przystojniak oddziału
a ogólnie w ostatnim czasie jako jedyna miałam poród sn... więc byłam okazem.. Serio, było przy mnie 2 lekarzy, 3 położne, jakiś stażysta i ktoś tam jeszcze.. Masakra, wielkie widowisko..
Je coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłama teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży