Margana
Fanka BB :)
Kolejne objawy?[emoji3]Ja tez po ciężkiej nocy na dodatek boli mnie głowa i chce mu się rzygac..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolejne objawy?[emoji3]Ja tez po ciężkiej nocy na dodatek boli mnie głowa i chce mu się rzygac..
Haha, to tak jak ja. Wole nie myslec o tym[emoji6]Teraz nie, ale w 1 ciąży tak miałam. Chyba z lęku przed nieznanym za dużo o tym myślałam i wyobrażałam sobie. Teraz wiem co mnie czeka, więc wolę o tym nie myśleć, póki nie przyjdzie czas![]()
Jest jest[emoji3] Teraz wszystko jest[emoji3]To jest coś takiego jak podgrzewacz do chusteczek?
Jak dla mnie to niezbedne, chociaz nie koniecznie od razu. Przy karmieniu piersia sie nie przyda. Ale przy karmieniu butla to super sprawa. No i potem do podgrzewania sloiczkow rewelacja.A co myślicie o podgrzewaczach do butelek? Kupić czy nie warto? Chodzi mi o taki najzwyklejszy.
Hm... Moze i ja spróbuję bo nie moge sobie z infekcja poradzic[emoji53][emoji53][emoji53] juz cala paczke tabl wzielam i dalej pieczeJa też wczoraj je nakręciłam i kupiłam w Lidlu komplet 2 body takich z fajnej siateczki bawełnianej za 13zl, ostatnia sztuka była i rozmiar 62/68 i ciekawe czy w ogóle młody zdąży to ubrać w lecie czy nie okaże się przypadkiem że będzie dobre dopiero na jesień [emoji14]
Zobacz załącznik 871733 Zobacz załącznik 871734
Dziewczyny stosowalyscie octenisept dopochwowo? Widziałam że jest wersja z aplikatorem i niby działa antygrzybiczo i antybakteryjnie.
Takie body na szczescie zawsze mozna zaluzyc pod cos, wiec sie nie zmarnuje[emoji3]Ja też wczoraj je nakręciłam i kupiłam w Lidlu komplet 2 body takich z fajnej siateczki bawełnianej za 13zl, ostatnia sztuka była i rozmiar 62/68 i ciekawe czy w ogóle młody zdąży to ubrać w lecie czy nie okaże się przypadkiem że będzie dobre dopiero na jesień [emoji14]
Zobacz załącznik 871733 Zobacz załącznik 871734
Dziewczyny stosowalyscie octenisept dopochwowo? Widziałam że jest wersja z aplikatorem i niby działa antygrzybiczo i antybakteryjnie.
Tez mialam pytac[emoji6]Z ciekawości, po co ci poduszka? Ok, ładna jest, ale foteliki czy nosidełka mają już wkładki, a poza tym zdrowiej jak dziecko ma główkę na płaskim.... [emoji15]
Ola ja sie zgadzam z Aga. Nawet plaska, kazda poduszka nie jest wskazana.Bardziej myślałam o używaniu (jeśli w ogóle się przyda) to do wózka i tego środka nie wypychalabym wypełnieniem tylko watoliną 1-2cm.
Szukam sobie jakiś gadżetow do uszycia bo nie chce szyć tylko kocyków [emoji14] a mam jakoś pustkę w głowie ostatnio.
A Ty jestes gdzies za granica, prawda?Wlasnie dostalam wynik z GBS i mam pozytywnyoczywiscie sie zestresowalam jak nie wiem. W przyszlym tygodniu ide do polznej to bede z nia na ten temat rozmawiac. najlepsze jest to, ze tutaj tego testu nie oferuja w ciazy i ja sama sobie go sobie zoorganizowalam.
O kurcze, a konsultowalas to z lekarzem?Hm... Moze i ja spróbuję bo nie moge sobie z infekcja poradzic[emoji53][emoji53][emoji53] juz cala paczke tabl wzielam i dalej piecze