ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Męża wykorzystałamDzień dobry..!
@ookatkaoo1993 no faktycznie, nie zazdroszczę... liście malin kupiłaś? Wykorzystywałaś męża? Meczysz sutki?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Męża wykorzystałamDzień dobry..!
@ookatkaoo1993 no faktycznie, nie zazdroszczę... liście malin kupiłaś? Wykorzystywałaś męża? Meczysz sutki?![]()
PięknieA my dziś do domu
Męża wykorzystałamba! Codziennie wykorzystuje! A jemu to się nawet bardzo podoba xd nawet stwierdził że raz dziennie to chyba a za mało;p
Skąd ty takie przedszkole wytrzasnęłaś?Hej hej dziewczyny nie chce któraś darmowej praktyki przed porodem? Mam tu u siebie 3,5latka który co prawda jeszcze śpi (za to w nocy jaka impreza byla!) mój własny, kochany ale wredny...
+ 3latka...ten to dopiero ma gardło, drze sie za mamą juz godzinę z przerwami na picie i przekąskę...
+7 miesięcznika , kochane dziecko byle by była torba kukurydzianych i wszystko mu wsio![]()
A za jakiś czas dołączy szef gangu - 6latek , przyszly maratończyk w biegach dlugodystansowych .
Wszyscy (no procz najmłodszego) bywają glusi na prośby, niezwykle pomyslowi w grupie i maja niewyjasnione poklady energii w sobie.
A na końcu jestem ja...po zapaleniu dziąsła wyglądam jak ofiara doktora amatora w zabiegach z botoksu..rozczochrana,niewyspana i ubrana jak najwieksza wsiura w miescie![]()
O matko ale gromadka Ci sie trafila[emoji33] Skad Ty wzielas te dzieciaki?Hej hej dziewczyny nie chce któraś darmowej praktyki przed porodem? Mam tu u siebie 3,5latka który co prawda jeszcze śpi (za to w nocy jaka impreza byla!) mój własny, kochany ale wredny...
+ 3latka...ten to dopiero ma gardło, drze sie za mamą juz godzinę z przerwami na picie i przekąskę...
+7 miesięcznika , kochane dziecko byle by była torba kukurydzianych i wszystko mu wsio![]()
A za jakiś czas dołączy szef gangu - 6latek , przyszly maratończyk w biegach dlugodystansowych .
Wszyscy (no procz najmłodszego) bywają glusi na prośby, niezwykle pomyslowi w grupie i maja niewyjasnione poklady energii w sobie.
A na końcu jestem ja...po zapaleniu dziąsła wyglądam jak ofiara doktora amatora w zabiegach z botoksu..rozczochrana,niewyspana i ubrana jak najwieksza wsiura w miescie![]()
O matko ale gromadka Ci sie trafila[emoji33] Skad Ty wzielas te dzieciaki?
Trzy siostry, a każda dwójka dzieciSkąd ty takie przedszkole wytrzasnęłaś?![]()
Super!A my dziś do domu