• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciążowe ciuszki

sylwin89

Początkująca w BB
Witam Panie,

Jak to było z Waszą garderobą podczas ciąży, gdzie kupowałyście ubrania? Ja miałam z tym duzy problem, bo w mojej okolicy nie było sklepu ciążowego, wiec kupowałam ubrania za duże, które teraz leżą. Czy polecicie mi jakieś sklepy internetowe z odzieżą ciążową? Pytam bo nie dlugo znowu beda mi potrzebne:)

reklama
Witam Panie,

Jak to było z Waszą garderobą podczas ciąży, gdzie kupowałyście ubrania? Ja miałam z tym duzy problem, bo w mojej okolicy nie było sklepu ciążowego, wiec kupowałam ubrania za duże, które teraz leżą. Czy polecicie mi jakieś sklepy internetowe z odzieżą ciążową? Pytam bo nie dlugo znowu beda mi potrzebne:)
H&M ma fajna oferte ciazowa :-)

Ja chodzilam w dotychczasowych ciuchach tyle ze tych ktore mialam luzniejsze ;-) jedyne co to kupilam ciazowe jeansy i legginsy w Kiabi za grosze. Nie wiem jak teraz bedzie bo mam termin na koniec lutego a kurtke zimową dosyc ciasną ale moze w lumpie cos znajde ;-)

Ja chodzilam w dotychczasowych ciuchach tyle ze tych ktore mialam luzniejsze ;-) jedyne co to kupilam ciazowe jeansy i legginsy w Kiabi za grosze. Nie wiem jak teraz bedzie bo mam termin na koniec lutego a kurtke zimową dosyc ciasną ale moze w lumpie cos znajde ;-)

Aga6 dzięki, ale wiesz trzeba umieć coś fajnego wyszukiwać w ciuchach, ja niestety nie potrafię nigdy nic fajnego trafic:) ale na pewno jest to dobra alternatywa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry