Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak ja brałam Siofor przez rok (to to samo). Przez kilka pierwszych dni miałam lekka biegunke i bolał mnie lekko brzuch, pozniej jiz nic nie czułamcześć dziewczyny, poleciałam do endokrynologa z ty moim wzrastającym TSH (4,0), bez wahania zapisał euthyrox 25, i dodatkowo glucophage 500. czytam że po tym glucophage mozna się źle czuć, brała/bierze któraś z was ?
widzę w paseczku że u Ciebie 18tc? myślisz że udało się dzięki niemu? w internecie widzę, że podzielone zdania...Tak ja brałam Siofor przez rok (to to samo). Przez kilka pierwszych dni miałam lekka biegunke i bolał mnie lekko brzuch, pozniej jiz nic nie czułam![]()
Kochana, bardzo mi przykro. [emoji53][emoji53][emoji53]ja już po wizycie diagnoza potwierdzona maly niezyje zatrzymal się na 8 tyg i 4 dniu miał 19,94mm jutro ide do szpitala podadza mi leki na wywolanie poronienia i potem zrobia lyzeczkowanie jeśli pujdzie szybko i zadzialaja leki wyjde w srode.
My akurat mieliśmy lot z Modlina, no dziwna sytuacja. Mam nadzieję, że to była jednorazowa akcja i Wam się coś takiego nie przydarzy. W Końcu ten ryaianer to znany przewoźnik.A skąd miał być lot? Ja zazwyczaj latam wizzairem i nigdy żadnych problemów nie było. A teraz mój się uparl na ryana nie wiem czemu z Krakowa i tez do Włoch lecimy. Przez te miejsca to kupiliśmy bilet z taryfa plus. Tam masz tańszy bagaż rejestrowany i prioryty boarding plus dwa podręczne. To mnie zestresowałas.
ja już po wizycie diagnoza potwierdzona maly niezyje zatrzymal się na 8 tyg i 4 dniu miał 19,94mm jutro ide do szpitala podadza mi leki na wywolanie poronienia i potem zrobia lyzeczkowanie jeśli pujdzie szybko i zadzialaja leki wyjde w srode.
Bardzo mi przykro.tule mocno.ja już po wizycie diagnoza potwierdzona maly niezyje zatrzymal się na 8 tyg i 4 dniu miał 19,94mm jutro ide do szpitala podadza mi leki na wywolanie poronienia i potem zrobia lyzeczkowanie jeśli pujdzie szybko i zadzialaja leki wyjde w srode.
Tak, już 18tcwidzę w paseczku że u Ciebie 18tc? myślisz że udało się dzięki niemu? w internecie widzę, że podzielone zdania...