Karla88
Fanka BB :)
Wróciłam z KTG, pani doktor powiedziała ze „piękny zapis”kolejne za tydzień. Prawie tam zasnęłam... wiec chyba pójdę teraz się jeszcze przyłożę... o 11.00 spotkanie z anestezjologiem...
Uu czyli tez coś się dzieje??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wróciłam z KTG, pani doktor powiedziała ze „piękny zapis”kolejne za tydzień. Prawie tam zasnęłam... wiec chyba pójdę teraz się jeszcze przyłożę... o 11.00 spotkanie z anestezjologiem...
Ja na przykład cały poród wspominam dość dobrze. Jasne, że skurcze bolały, ale ból dało się kontrolować. Tylko przez chwilę pomyślałam, że przydałoby się znieczulenie. A z samych partych pamiętam głównie potrzebę parcia, nie ból.Dzięki za słowa otuchy, czy to znaczy ze parte początkowo odczuwałasbez większych problemow adopiero koncowkacziprzrchodzrnoe główki jako silne? Przepraszam ze tak to rozdrabniam, ale ciagle to analizuje i chce ułożyć sobie w głowie i coś ciężko mi idzie. Zastanawianie nad zzo czyli epidurelem który być może przyniósłby ulge
Jak za duze to nic, kiedys sie przyda. Najwazniejsze, ze nie za male[emoji3]Nasz Remik dostał pierwsze prezenty od dziadkadziadek niestety nie do końca ogarnął rozmiary
bo wszystko od 68 do 74 ale gest się liczy. Zobacz załącznik 873191
Kurde ja jestem spakowana do torebki [emoji23] z la milou
Minimalizm i tylko najważniejsze rzeczy wczoraj tak popatrzyłam czy fakt mam wszystko bo jakoś mało tego ale w sumie pamietam jak z marcelina było ze połowy nawet nie wyciągnęłam ..
Jestem w trakcie badan ale to co zrobili to wszystko dziś wyszło ok. Zobaczymy co dalej jak wszystkie wyniki będą. Mala dzis waży 3400 schudła przez noc 400 g.☺Gratulacje :-)
No najwięcej miejsca pieluchy i podkłady zajmują... Też je tam upchnęłaś? WowKurde ja jestem spakowana do torebki [emoji23] z la milou
Minimalizm i tylko najważniejsze rzeczy wczoraj tak popatrzyłam czy fakt mam wszystko bo jakoś mało tego ale w sumie pamietam jak z marcelina było ze połowy nawet nie wyciągnęłam ..
tak, licząc, że nie będzie alergii itd... [emoji15]A właśnie Aga, do szpitala bierzesz pampersy normalnie?
Ja korzystałam z zzo. Poród 20 czerwca. POdczas partych odczuwalam gigantyczną potrzebą parcia, bolesne dopiero jak juz dziecko było prawie na zewnątrz. Uczucie porównywalne do gigantycznego zaparcia zwieńczonego gigantyczną kupąDzięki za słowa otuchy, czy to znaczy ze parte początkowo odczuwałasbez większych problemow adopiero koncowkacziprzrchodzrnoe główki jako silne? Przepraszam ze tak to rozdrabniam, ale ciagle to analizuje i chce ułożyć sobie w głowie i coś ciężko mi idzie. Zastanawianie nad zzo czyli epidurelem który być może przyniósłby ulge