Aneczka85_01
Fanka BB :)
Lekarka napisała mi tylko tyle : w czwartek ocenimy sytuacje . Myślałam ze chociaż ona mnie podniesie na duchu ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To u mnie według aplikacji tez pisze niby 6 (5+2). Daj znać co i jak po wizycieWylicza 6sty tydzień i raczej tak jest
Bez usg nie jest w stanie nic powiedziec.. bedzie dobrze zobaczyszLekarka napisała mi tylko tyle : w czwartek ocenimy sytuacje . Myślałam ze chociaż ona mnie podniesie na duchu ;(
U mnie przy 5+2 bylo teraz serduszko ale tak jak pisalam mialam owulacje chyba wczesniej i ciaza jest starsza niz z terminu OM. 20.07 sie dowiem jaki jest wiek ciazy wg usg ;-)To u mnie według aplikacji tez pisze niby 6 (5+2). Daj znać co i jak po wizycie
A znacie kogoś albo sam z doświadczenia wiecie że tak właśnie przyrasta?Kochana, będzie dobrze, jak panikowałam to ktos wrzucił na forum info, ze od 1200 do 4000 beta zwalnia i podwaja sie co 3-4 dni, u Ciebie na pewno jest dobra przyrost![]()
Moja doktorka przyjmuje w czwartki i troche sie wacham czy nie iść w tym tygodniu, ale jak sie będę dobrze czuła to zaczekam do przyszłego.U mnie przy 5+2 bylo teraz serduszko ale tak jak pisalam mialam owulacje chyba wczesniej i ciaza jest starsza niz z terminu OM. 20.07 sie dowiem jaki jest wiek ciazy wg usg ;-)
Kochana na tym etapie pozostaje Ci pozytywne myslenie i odpoczynek ;-) zrelaksuj sie i mysl pozytywnie!A znacie kogoś albo sam z doświadczenia wiecie że tak właśnie przyrasta?widziałam też te opinie... Ale tak czuję że są one dla uspokojenia. No nic... Staram się odpoczywać nie myśleć za dużo. I w śr pójdę na badanie. A najwyżej w czw do ginekologa. Trzymajcie kciuki :*
trzeba być dobrej myśli to jest najważniejsze.liczy się pozytywne nastawienie