Wspaniałe wieści [emoji6]Pojechałam ! USG zrobione, z fasolką wszystko dobrze, serduszko bije jak oszalałe [emoji16][emoji16][emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wspaniałe wieści [emoji6]Pojechałam ! USG zrobione, z fasolką wszystko dobrze, serduszko bije jak oszalałe [emoji16][emoji16][emoji16]
Popłakałam się jak usłyszałam serduszko [emoji28]Wspaniałe wieści [emoji6]
Dziękuję za dobre słowa ;-)@katarina1993 jeszcze nie raz dopadnie cie strach w tej ciazy, ale to nie musi oznaczac najgorszego. Zawsze w razie co konsultuj niepewnosci z lekarzem. Wiem co mowie, bo 2razy poronilam a potem bylam w tej szczesliwej ciazy, z ktorej mam syna. Ciaza latwa nie byla, bo krew, skurcze, zagrozenie przedwczesnym porodem. Nie znaczy to, ze cieszyc sie nie da. Ciesz sie swoim maluszkiem, badz czujna i trzymaj nerwy na wodzy. Dotrwacie do konca pomimo zlych doswiadczen. W koncu sie udaje. Powodzenia
To stary wątek jestMiałam tak samo, ciągle się bałam... Pomimo, że wcześniej nie poroniłam. Wiem, że łatwo powiedzieć ale spróbuj odpuścić, może objawy są takie że stresu. Stres nie pomoże. Niestety ale dziekxo to ciągły strach, ciąża bo początek, potem dlaej też strach, potem poród, potem dziecko i też strach...tak już jest. Odpuść, będzie dobrze. Nie masz krwawień i to najważniejsze...chociaż i plamienia się zdążają i wszystko też kończy się dobrze