gosia321
Fanka BB :)
Kochana ta salatka wymiata mowie ci najlepszejsza na swiecieWlasnie lubie cukinie ale nie w przetworach ale kozwa zapomnialam o sosie do spaghetti ktory musze jeszcze zrobic:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ta salatka wymiata mowie ci najlepszejsza na swiecieWlasnie lubie cukinie ale nie w przetworach ale kozwa zapomnialam o sosie do spaghetti ktory musze jeszcze zrobic:/
Jeszcze tylko sliweczkitylko kozwa nie wiem gdzie je dam
![]()
Juz z energia dzis u mnie kaput@misis188 jak ja czekam na tą energięMilion rzeczy na mnie czeka do zrobienia.. Już chyba od miesiąca nawet nie gotuję. Boję się, że się rozleniwie na amen i później ciężko będzie się zebrać.. Także podeślij trochę tej energii
![]()
Jak z jablkami sie uporasz to potem cyk bryk i gotoweJak szybki i łatwy to dawaj bo też mam dużo jabłek ;-)
A już doczytałam :-)
To najlepiej uwędzićSuper spiżarnia
Ja za to muszę mieć w zamrażarce zapas mięsa. Nie jestem mięsożerna ale dla M zawsze mięso musi być więc jak tylko jest promocja w biedronce to kupuję, mielę, dzielę na porcje i opisane z etykietą ląduje w zamrażarce. Teraz od szwagra dostałam piękną polędwicę i szukam dobrego przepisu by ją upiec a potem na kanapki
Jeszcze tylko sliweczkitylko kozwa nie wiem gdzie je dam
![]()
Kochana przypomnij mi sie w sobote o ten intralipid-w tedy bede wiedziec czy ci moge sprzedacO to jak sie ladnie postarasz to tydzien tylko roznicy bedzie[emoji4]
To dawajKochana ta salatka wymiata mowie ci najlepszejsza na swiecie![]()
Wieprzowa? Jak tak to robie cis jak necowka. Kupuje mielona lopatke, sol, pieprz, czosnek i co tam jeszcze lubisz. Poledwice tez przyprawiam. Jedno i drugie na noc przyprawione do lodowki a na nastepny dzien obklejam poledwice miesem mielonym i sru do piecaSuper spiżarnia
Ja za to muszę mieć w zamrażarce zapas mięsa. Nie jestem mięsożerna ale dla M zawsze mięso musi być więc jak tylko jest promocja w biedronce to kupuję, mielę, dzielę na porcje i opisane z etykietą ląduje w zamrażarce. Teraz od szwagra dostałam piękną polędwicę i szukam dobrego przepisu by ją upiec a potem na kanapki
A wydrylowalas?? Ja mam 5 woreczkow zamrozonych wydryloeanychO ja pierdziu
Ja zamroziłam 2 woreczki wiśni na kompot i się zmęczyłam![]()