Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiedzcie mi jak obliczam beta to wzrasta dwy.krotnie po dwoch dniach czyli jak wczoraj miałam 177 to jutro powinnam miec 354 tak?
Witam , mam 37 lat . 2 lata starań i jest. Byłam już u lekarza, póki co widać tylko zagnieżdżony zarodek. Planowany poród 11/03. Następna wizyta 7/08 . Trzymam za Was kciuki.Gratulacje i powodzenia
Lekarz mi kazał obliczyć tak mniej więcej żebym szla na bete kolo 1500 i jak bedzie to do niego na usg,dlatego pytam jak to liczyć właśnieNiby prawidłowy przyrost to 66% w ciągu 48h
Lekarz mi kazał obliczyć tak mniej więcej żebym szla na bete kolo 1500 i jak bedzie to do niego na usg,dlatego pytam jak to liczyć właśnie
No tak wlasnie mowil ja wyliczylam ze w poniedziałek powinnam miec kolo 2tysMyśle żebyś za tydzień zrobiła dopiero
Chwilę mnie nie było a tu tyle wiadomości [emoji8]. @nata$za88 ale cudownie, zapewne wspaniale uczucie. Ja czekam na.wizytę w czwartek [emoji4]